Hitta makeup-artist – Örebro

En makeup-artist kan hjälpa dig med allt från en sminkning till vardags och fest, till olika tematillställningar och bröllop. Här kan du som bor i Örebro få tips på makeup-artister nära dig!

Makeup-artist Örebro – Topp 3

Är du ute efter en makeup-artist? Örebro har många talanger och här har vi listat de tre bästa! Tänk på att makeup-artister erbjuder olika tjänster, läs därför på om utbudet och tjänsterna innan du gör ditt val. Vi hoppas att du hittar någon som passar dig och just den sminkning som du är ute efter!

Ida Kyllerman

Ida Kyllerman är en utbildad makeupartist som kan hjälpa dig med både makeup och håruppsättning. Hon har mycket erfarenhet bakom sig då hon gjort uppdrag för både SVT, Daniel Wellington och The Body Shop. Är du ute efter en makeup-artist i Örebro inför en bröllopssminkning, fest eller annat, så är Ida Kyllerman att rekommendera!


Ida Kyllerman erbjuder:

 • Makeup & håruppsättning
 • Veganskt sminkning (ej testat på djur)
 • Makeup till fest, vardag eller bröllop

Kontaktuppgifter:

Läs mer om Ida Kyllerman

SkönhetsCompaniet

SkönhetsCompaniet är ett företag som erbjuder sminkning från professionella makeupartister i Örebro. De har funnits sedan 2002 och erbjuder både sminkning, rådgivning och olika gruppkurser. Produkterna som de använder när de sminkar kommer från Palina, vilket är ett sminkmärke som är fria från hudirriterande ämnen. Se exakta priser för deras behandlingar på deras hemsida.


SkönhetsCompaniet erbjuder:

 • Sminkning för vardag, fest & brudmakeup
 • Sminkkurs i grupp eller enskilt
 • Makeup rådgivning

Kontaktuppgifter:

Läs mer om SkönhetsCompaniet

Frida Svahn

Den tredje makeup-artisten i Örebro som vi vill tipsa om är Frida Svahn. Hon är utbildad makeupartist och hårstylist. Hon har stora erfarenheter från makeup-jobb då hon arbetat tillsammans med både Make Up Store, Gant och TV4. Hon erbjuder mycket tjänster för dig som vill ha en bröllopssminkning, men även festmakeup och håruppsättning. På hennes sida kan du läsa om priser för de olika paketen.


Frida Svahn erbjuder:

 • Brudpaket med makeup + håruppsättning
 • Festsminkning & maskeradsminkning
 • Gruppsminkning

Kontaktuppgifter:

Läs mer om Frida Svahn

Sminkkurs Örebro - SkönhetsCompaniet

Är du intresserad av att gå en sminkkurs i Örebro och lära dig mer om vilka färger som passar dig, och hur du kan sminka dig till vardags eller fest? SkönhetsCompaniet har makeup-artister som erbjuder rådgivning och sminkkurser. Du kan då välja om du vill ha en sminkkurs för vardagssmink eller festsmink. Med hjälp av makeup-artisten går ni tillsammans igenom passande produkter, färger och tekniker. Du får även chans att själv sminka ena halvan av ansiktet för att lära känna produkterna och testa på tekniken. Efter sminkkursen får du med dig ett skräddarsytt makeup-schema samt fina rabatter på det sminkmärke som använts. Bor du i närheten av Stockholm vill vi även tipsa om Bashar Hairstyles, som är en skönhetssalong som erbjuder både uppsättningar och mindre kurser!

 • Sminkkurs för vem som helst
 • Välj om du vill ha en vardagssminkning eller festsminkning
 • Specifikt anpassad till din hud och dina färger
 • Köp de använda produkterna efteråt med bra rabatt

Kontaktuppgifter:

Jobba som makeup-artist

Är du intresserad av att utbilda dig och jobba som makeup-artist? Yrket kräver att du är social, kreativ och är duktig på att sälja produkter. På vår sida om makeup-artistyrket kan du läsa om vad arbetet innebär, vilka utbildningar som finns och hur lönen ser ut.