Om Infuzion Skinbooster

Infuzion Skinbooster är en handling som passar dig som inte vill använda dig av fillers med nålar, men få en liknande uppfräschande behandling. Vid Infuzion Skinbooster använder man ett serum av hyaluronsyra berikad med 52 olika vitaminer och mineraler, vilket ger huden en enorm mängd fukt. Det stimulerar och ökar kollagen- och elastinproduktionen i huden. Ett Infuzion Skinbooster resultat håller upp till sex månader.

Serumet appliceras med hjälp av en roller och galvaniserad ström, som möjliggör att produkten direkt kommer djupt ner i huden och kan verka snabbt och intensivt. Efter en skinbooster behandling kommer din hud att kännas fylligare, fräschare och mer elastisk.

Effekter av Infuzion Skinbooster:

  • Förebygger och minskar rynkor.
  • Eliminerar kråkfötter.
  • Minskar mörka ringar under ögonen.
  • Jämnar ut hudtonen.
  • Gör huden fastare och mer elastisk.
  • Uppfriskar och gör huden ljusare.
  • Jämnar ut hudtonen och hudstrukturen.

Infuzion behandling utan nål

En Infuzion Skinbooster behandling sker helt utan nålar, till skillnad från vanliga fillers, och är relativt smärtfri. Det finns inga kända biverkningar av behandlingen och du kan alltid se omedelbara resultat. Behandlingen går att utföra på ansikte, hals samt dekolletage och du kommer se ett tydligt och hållbart resultat. Många tycker att en skinbooster är en prisvärd behandling med tanke på hur nöjda de har blivit med resultatet. Ingen annan behandling ger ett lika föryngrande resultat utan risk för biverkningar.

Sveriges Skönhetscenter

Denna typ av behandling görs på en skönhetssalong av en certifierad professionell. Om du letar efter en salong nära Stockholm som erbjuder Infuzion Skinbooster finns Sveriges Skönhetscenter som har fyra salonger i Stockholmsområdet. I deras salong kan du även få en Multifuzion-behandling, där en infusionsbehandling kombineras med microneedling.

Sveriges Skönhetscenter

Acnespecialisten

Om ditt största bekymmer med huden är relaterat till akne och akneärr kan det vara bra att utföra Skinbooster behandling på en salong som är specialiserad på aknebenägen hud. Acnespecialistens kliniker erbjuder också Infuzion Skinbooster och med sin stora erfarenhet och kunskap om olika hudproblem kan de vara den salong du söker.

Acnespecialisten

Nordiska Kliniken

Förutom plastikkirurgi erbjuder Nordiska Kliniken i centrala Stockholm även ett brett utbud av olika estetiska behandlingar, såsom Infuzion Skinbooster. Deras unika patenterade formel, Teosyal Skinbooster, är en hyaluronsyrabaserad hudbehandling som förbättrar hudens elasticitet och struktur. Det är en lämplig skönhetsbehandling även för att förebygga ålder.

Nordiska Kliniken

1. Konsultation

Innan du utför en behandling brukar de allra flesta salonger ge dig en kostnadsfri konsultation. På så sätt kan du få veta vilket resultat du kan förvänta dig, eftersom det självklart skiljer sig från person till person beroende på hudkvalitet och andra faktorer. En hudterapeut undersöker din hud och skapar sedan en individuell handlingsplan för just dig.

2. Behandling

En Infuzion Skinbooster behandling går till så att det verkande serumet appliceras på din hud med hjälp av en roller och galvaniserad ström. På så sätt når serumet direkt 3 mm ner i huden. En behandling tar cirka 50 minuter och du rekommenderas att göra tre behandlingar med en veckas mellanrum, för att få ett resultat som sedan varar i sex månader.

3. Efter behandling

Resultatet av din behandling syns direkt efter kuren. Din hy kommer att kännas mycket återfuktad, mer elastisk och väldigt fräsch och fyllig. Inga biverkningar kommer av behandlingen. Resultatet håller i cirka sex månader, men en del kan behöva upprepa behandlingen redan efter fyra månader.

En kemisk peeling innan Infuzion – Bättre resultat

Det är rekommenderat att göra en kemisk peeling innan du utför din Infuzion Skinbooster behandling. Anledningen till det är att en infusionsbehandling går ut på att slussa in hyaluronsyra i huden via porerna, om de då är igentäppta kommer resultatet inte att bli lika märkbart. En kemisk peeling avlägsnar döda hudceller, som ofta täpper igen porerna, och på så vis blir det lättare för serumet att tränga in i huden.

Många skönhetscenter erbjuder kemisk peeling och infusionsbehandling som ett paket. På så vis får du ett bra pris på din Infuzion Skinbooster behandling, eftersom resultatet också blir bättre. Till exempel på Acnespecialisten, en klinik specialiserad på akne och problemhud, erbjuder flera olika typer av kemisk peeling som kan utföras innan andra hudbehandlingar. Innan du gör en kemisk peeling före annan hudbehandling är det bra att rådfråga de certifierade experterna.

Vanliga frågor om Infuzion Skinbooster

Hur ofta ska man göra skinbooster?

Du bör först göra tre kurer med en veckas mellanrum, efter det räknas behandlingen som klar. Sedan behöver du återupprepa behandlingen var 4-6:e månad, beroende på din hudkvalitet och status.

När ser man resultat av skinbooster?

Resultatet av din skinbooster behandling ser du omedelbart. Direkt efter avslutad behandling kommer din hud att kännas mer återfuktad och mycket fylligare. Ingen eller väldigt liten rodnad uppstår och därför ser du slutresultatet i princip omgående.

Vad kostar en skinbooster behandling?

Priset på en kur med Infuzion Skinbooster ligger på mellan 2 000 – 6 000 kronor, beroende på hur många områden du vill behandla samtidigt. Du bör göra tre kurer innan behandlingen räknas som avslutad och fullt resultat har uppnåtts.

Var kan man göra Infuzion Skinbooster?

Du kan göra en behandling med Infuzion Skinbooster på flera hudvårdssalonger runt om i landet. Behandlingen utförs av en certifierad hudterapeut. Välj alltid en säker och seriös klinik.