Hitta makeup-artist - Göteborg

Letar du efter en makeup-artist? Göteborg har mängder av stjärnor som kan hjälpa dig utefter dina behov. På denna sida tipsar vi om 3 duktiga makeup-artister. Du får även tips på makeup-kurs i Göteborg. Vi hoppas att du hittar en makeup-artist eller kurs som passar dig!

Makeup-artist Göteborg – Topp 3

Här nedan har vi listat 3 duktiga och professionella makeup-artister i Göteborg. Alla är utbildade och certifierade, dock med inriktning på lite olika saker. Läs därför under respektive person för att se vad som gör dem unika. På deras hemsidor kan du även läsa mer om deras tjänster.

Studio Aroma

Letar du efter en makeup-artist? Göteborg kryllar av duktiga människor som kan hjälpa dig! Hos Studio Aroma finns professionella makeup-artister som kan hjälpa dig med sminkning inför fest eller bröllop. De är dessutom specialiserade inom just temasmink och transmakeup. Hos dem kan du även göra en färganalys som hjälper dig att veta vilka färger och toner som passar din hud.


Studio Aroma erbjuder:

  • Färganalys inför din sminkning
  • Sminkning inför bröllop och fest
  • Specialiserade på temasmink och transmakeup

Kontaktuppgifter:

Läs mer om Studio Aroma

Marie Farah

Marie Farah är en makeup-artist i Göteborg som erbjuder både sminkning till fest, bröllop och personlig rådgivning. Med hjälp av hennes kunnighet kan du välja om du vill fokusera på vardagssmink eller festsmink. Hon erbjuder även makeup-party, då hon kommer hem till dig och dina vänner och hjälper er med smink och produkter under en kväll.


Marie Farah erbjuder:

  • Personlig makeuprådgivning
  • Sminkning inför bröllop, möhippa & fest
  • Makeup-party för dig och dina vänner

Kontaktuppgifter:

Läs mer om Marie Farah

Frida M

Hemsidan Dashl.se är en sida som samlar duktiga makeup-artister i Göteborg. En av makeup-artisterna som finns anslutna till sidan är Frida M. Hon är utbildad inom både makeup och hårstyling. Frida erbjuder sminkningar till vardags och fest, inklusive håruppsättning och det är intressant. Hon erbjuder dessutom hembesök så att du slipper ta dig ut mitt under dina förberedelser.


Frida M erbjuder:

  • Hembesök
  • Sminkning vardag eller fest
  • Håruppsättning av olika slag

Kontaktuppgifter:

Läs mer om Frida M

Fler tips

Make-up kurs – Göteborg

Är du intresserad av att lära dig mer om smink och vilka produkter och färger som passar just din hud? Då borde du gå en make-up kurs! Göteborg är en stad som erbjuder flera typer av kurser. Du kan välja att gå en kortare kurs under endast en timma, men också längre kurser för att få en djupare förståelse. När du går en make-up kurs får du rådgivning av en makeup-artist, där ni utgår från din hud och dina önskemål. Här nedan har vi tagit fram 3 populära make-up kurser i Göteborg.

Mazi

Mazi är en skönhetssalong i Göteborg som erbjuder både sminkningar och kurser. Du kan boka en privat kurs eller en kurs gemensamt med dina vänner. I deras kurser så ingår rådgivning gällande färger, tekniker och sminkningar.

Art Of Makeup School

Art Of Makeup School är en skola som erbjuder hela utbildningar och enstaka makeup-kurser. Hos dem kan du gå en kortare kurs under 1 timma, eller en längre under 2 dagar. I kursen så hjälper dem dig med smink som framhäver dina unika ansiktsdrag och färger. Du får även chansen att köpa de produkter som rekommenderas för dig.