Hitta makeup-artist – Helsingborg

Här ger vi dig som bor i Helsingborg tips på makeup-artister. Hitta en makeup-artist som passar just ditt behov, oavsett om det gäller en vardagssminkning eller en bröllopssminkning!

Makeup-artist Helsingborg – Topp 3

Behöver du bli sminkad och letar efter en makeup-artist? Helsingborg har många makeup-artister som även erbjuder sminkningar i närliggande städer runt om i Skåne. Här ger vi dig tips på 3 populära makeup-artister i Helsingborg. Vi hoppas att du hittar en som passar just dig!

Sofia Boman

Sofia Boman är en frilansande makeupartist som även är utbildad hårstylist. Hon har lång erfarenhet och har bland annat arbetat tillsammans med IKEA, SVT och H&M. Sofia Boman driver ett eget företag, Brudmakeup.se där hon är specialiserad på sminkningar inför just bröllop. På hennes sida kan du se hennes tidigare arbeten och få mer information om priser och paket.


Sofia Boman erbjuder:

  • Sminkning & håruppsättning
  • Specialiserad på brudmakeup
  • Konsultation

Kontaktuppgifter:

Läs mer om Sofia Boman

Susanne Tapper

Ska du göra dig fin inför ett bröllop och behöver hjälp av en makeup-artist? Helsingborg har många makeup-artister som är duktiga på just bröllopssmink och uppsättningar. En av dem är Susanne Tapper. Hon erbjuder brudmakeup för både bruden och tärnorna. Hon har många års erfarenhet och på hennes sida kan du se bilder av hennes tidigare arbeten.


Susanne Tapper erbjuder:

  • Sminkning för brud & tärnor
  • Romantiska sminkningar
  • Hårstyling

Kontaktuppgifter:

Läs mer om Susanne Tapper

Linnéa Thelander

Här har du en makeup-artist som är utbildad inom både makeup och hårstyling. Hon erbjuder bröllopssminkning och egenanpassad sminkning. Malmö, Ängelholm och Helsingborg är områden som hon ofta besöker för att göra sminkningar, men hon är även flexibel inom andra områden i Skåne. Hennes stora passion är att få människor att känna sig vackra.


Linnéa Thelander erbjuder:

  • Sminkning för olika tillfällen
  • Hårstyling
  • Bröllopspaket

Kontaktuppgifter:

Läs mer om Linnéa Thelander

Sminkning Malmö

Vill du veta mer om vart du kan få hjälp med sminkning? Malmö och andra närliggande städer till Helsingborg har ett stort utbud av företag som kan hjälpa dig. Vi vill tipsa dig om Bokadirekt.se, som är en sida där alla skönhetssalonger är samlade. Vill du ha en sminkning i Malmö kan du exempelvis sortera på den staden, eller om du hellre föredrar en annan stad. På sidan kan du även läsa om vad varje skönhetssalong erbjuder, priser och recensioner. Allt för att du ska känna dig bekväm och nöjd inför din sminkning!