Nya färger från Idun minerals

Thu, 2 March, 2017 11.39


ANNONS

Idun Minerals Concealer

Wed, 3 February, 2016 15.28

Dessa två concealers har blivit mina favoriter på inspelningen av Kings Bay. De fungerar utmärkt på alla ljusa hudtyper och är enkla att jobba med på filmsett. Konsistensen är tunn och det är viktigt med den senaste kameratekniken. Dessutom är de toppen att ha med sig enkelt att använda. rekommenderar varmt både för kvinnor och män och pro i branschen.


Sculpting and flat moulds

Sun, 31 January, 2016 22.30

Här är en liten skulptering för en skada som skall vara på ansiktet. Jag använder chanvat lera för modellering av skadan. Mina fingrar är verktyg som jag jobbar mest med ,övrigt gillar jag mina egen tillverkade små verktyg och nagelborsten som jag skapar hudstruktur med.

Steget efter modellering blir att göra form med Transil.


Skägg och mustasch

Sun, 31 January, 2016 14.07

I mitt arbete ingår att arbeta med skägg och mustasch till skådespelares karaktärer. För att hålla skäggen och mustaschen i trim använder jag min trogen favorit Panasonic trimmer med olika munstycken samt olika sorter saxar.

För vård och styling har jag valt produkter från Beardfamily och Beardbrothers . Deras oljor och vaxer fungerar bra på inspelningen både i studio och exteriört.


Makeup för minus grader / makeup for minus degrees

Mon, 18 January, 2016 18.25

Jag arbetar med en långfilms Drama med många utomhus inspelningsdagar i många miinus grader. Ibland är det upp till minus 35 grader kallt. Redan före inspelnings start tänkte jag noga vilka produkter fungerar väl i extrem kyla. Vattenbaserade produkter är inte så tacksamma ha med sig för de fryser och aktörernas ansikten mår inte så bra av med produkter med mycket vatten i när det är många minus grader.

Jag valde att arbeta med Idun mineral och är mycket glad över valet. Det har gett naturlig look både för manliga och kvinnliga skådespelare. Produkten ger bra resultat på huden och ser bra ut på bild och den fryser inte på ansiktet och i min packning.


Makeup test

Sun, 17 January, 2016 14.35

Sista färgtestet inför inspelningen . Här har jag provat torkad blod och olika nyanser av skin illustarotr för att skapa en trovärdig skada. jag har gjort delen i flat mould  i silikon.


Prepp inför långfilm

Sat, 16 January, 2016 17.29

Preppar inför starten av en långfilms inspelning i Norge. Jag kommer att arbeta interiört och exteriört och även i studio i green screen. Dessa olika komponenter kräver att jag rätta produkter till olika utmaningar. Den här gången har jag behövt tänka på extra mycket på att jobbar utomhus i många minusgrader och jag har i bästa möjliga mån försökt utesluta samtliga produkter med vatten i. 


Wed, 12 March, 2014 14.44

En av mina senaste målningar. Den har jag skapat med min blandteknik puderskuggor, akryl och lim.


Tolkar Gustav Klimt

Wed, 26 February, 2014 9.07

Har varit upptagen med min kommande utställning som blir av den 14.4.2014

Här en av tavlorna där jag tolkar Gustav Klimts målning Judith. Teknik aibrusch, Material akryl,aqua smink,nagellack och puderskuggor


Quick fix med blod bakom scen

Fri, 11 October, 2013 11.49
ANNONS

Här berättar jag om mina senaste uppdrag och tips om makeup,hår,peruker och utställningar, filmer och teater.Logga in


Instagram nuttunensari
Follow nuttunensari at instagram.com

@sarinuttunen