Tips på hur du skapar den populära ombre-looken. Jag valde att göra mörkare inåt och ljusare ut, men går såklart bra att göra tvärtom. Det är riktigt enkelt och resultatet blir väldigt snyggt.


1. Förbered läpparna med läppbalsam. Vänta några minuter och dutta sedan bort överflödigt med en servett.2. För denna look väljer du en ljus läppenna och markerar läppkonturen. Välj ett ljusrosa läppstift och applicera detta på nästan hela området förutom allra längst in. Jag använde läppenna Smashbox Lip Pencil och läppstift Smashbox Photo Finish Lipstick with Sila-Silk Technology "Magnetic"

3. Nu tar du ditt läppstift i mörkare ton och applicerar längst in och på mitten av både undre och övre läppen. Bit ihop med läpparna på servett och applicera igen så det håller ordentligt och blir rikligt med färg. Jag använde samma märke som det ljusare men i nyans "Legendary".4. Avsluta det hela med att lägga på genomskinligt läppglans. Jag använde Smashbox Reflection High Shine Lip Gloss . Applciera försiktigt så du inte blandar ut färgerna.Lycka till när ni skapar er egna ombre-look! Länka gärna till era varianter i kommentarsfältet! :)