Lösfransar är ju ingenting de flesta av oss har dagligen, men ibland är det kul att få till en mer dramatisk look. Dock får vi ofta av kunder och vänner höra att det verkar för komplicerat och att de därför inte vågar prova. Så med det här tipset vill vi visa precis hur lätt det är och hur alla kan lyckas med kvällens glamour.

Klipp till fransarna så de passar just dina ögon
Eftersom våra ögonstorlekar och former varierar är det naturligtvis så att alla fransar inte passar direkt utan vi måste klippa till dem för att de ska passa bra. Måtta genom att placera ytterkanten av fransarna med ytterkant av ögonvrån och klipp av den del av fransarna som blir över in emot ögats innerkant.

Limma
Sedan tar du och lägger ett lager lim längs hela franskanten. Blås lite på det och vänta tills det torkat lite så det bli lite kletigt innan du trycker fast det för då kommer fransarna fastna lättare. Vilket lim är såklart upp till var och en men vi gillar förslagsvis Duo TM (se länk nedan).

Sätt på fransarna
Ta upp fransarna på mitten med en pincett och låt den delen tryckas fast så långt ner mot ögonfransroten det går i mitten av ögat. Tryck till lite försiktigt med fingret samtidigt som du med andra handen trycker till resten av fransarna. Tryck lite försiktigt längs hela limkanten och se till att hela har fått fästa mot ögonlocket/fransroten och se även till att de sitter på ett sätt som ser bra ut.

Nu kan du gå ut och möta världen med dina vackert inramade och tindrande ögon!

Vi på MinMakeupArtist.se rekommenderar lösögonfransar och lim som vi tycker alltid håller bra, har snygg form, är billiga och lätttillgängliga. Dessa är precis det:


Köp produkten! Lösögonfransar

Annonsering!


Köp produkten! Lim

Annonsering!