Många har påpekat att de märker av krav från kunder att artister använder ekologiska och veganska produkter på dem. Trend blablabla..... Här listar vi några av våra favoritprodukter som uppfyller kraven och...


Organic Glam
Fria från konstgjorda konserveringsmedel och dofter, kombinerar Organic Glam de finaste ingredienserna för en super naturlig look.

Exempel på köpställen:

Nelly.com

ekologisk vegansk makeup organic vegan makeup vegan organic ekologisk mascara  

vegan makeup   Ekologisk makeup foundation ekologisk blush rough vegan makeup


Everyday Minerals
"På Everyday Minerals drivs vi av lusten att hjälpa kvinnor och män att känna sig vackra med produkter som endast innehåller de finaste ingredienserna. Född med en organisk anda, menar grundaren Carina Menzies att förstaklassigt mineralsmink inte skall kosta en förmögenhet. Produkterna är 100% ekologiska, veganska och miljövänliga och är självklart fria från alla obehagliga produkter som färgämnen, bismut/vismut oxychloride, karmin, parabener, silikon, olja, talk, kemiska substanser, parfym, nanopartiklar, bara för att nämna några. Företaget är grundat och baserat i Texas, Austin. Innovation är en viktig ingrediens i vårt recept för framgång för vi vill att Everyday Minerals som varumärke skall vara med att förändra och ständigt driva framåt med nya spännande idéer. Vårt mål är att människor runt om i världen skall ha tillgång till fantastiska kvalitetsprodukter inom mineralsmink till ett mycket överkomligt pris. För varje såld produkt donerar vi en produkt till olika kvinnocentra runt om i världen! Alla lever inte på samma villkor och att donera detta till utsatta kvinnor runt om i världen, får vi de att tänka på annat en stund. Det är viktigt att hjälpa och stödja i den mån vi kan!"

Köpställen
Nelly.com

ekologisk makeup borste pensel vegan vegan penslar makeup vegansk ekologisk roughe makeup

vegan kabuki organic ekologisk makeup borste pensel vegan organic ekologisk makeup


Une

"Unes filosofi är att erbjuda en makeup som respekterar kvinnors egen naturliga skönhet, som respekterar din hud och som respekterar naturen. Produkterna är gjorda på naturliga och ekologiskt odlade råvaror och är certifierade av ECOCERT. I Unes produkter hittar du inga tillsatta ingredienser som silikoner, mineraloljor eller syntetiska doft- eller färgämnen och inga produkter eller råvaror är testade på djur. Alla förpackningarna är återvinningsbara och utan onödiga produktkartonger. Helt enkelt produkter som är skonsamma för såväl din hud som för naturen."

Köpställen:

Nelly.com

vegansk ekologisk makeup vegan ekologisk mascara


Makeup Geek Vegan Kit 

http://www.makeupgeek.com/store/palettes/complete-palettes/makeup-geek-vegan-kit-and-zpalette-bundle.html


IDUN Minerals 

"Idun MINERALS är framtaget med omsorg och innehåller därför inte talk, olja, silikon, parfym, bismuth, konserveringsmedel tex parabener.
Mineralpudret har både en lugnande och en läkande effekt på din hud och skyddar den dessutom mot skadlig UV-strålning som påskyndar hudens åldrande. Mineralpudret lägger sig som en tunn slöja över huden, utan att täppa till porerna, och låter den andas. "


Köprställen:

Nelly.com


  vegansk makeup

vegan ekologisk makeup vegan ekologisk pensel rouge makeup vegan ekologisk mascara makeup vegan minerla ekologisk makeupHar du fler tips på ekologiska och veganska produkter? Maila oss gärna dessa tips!