Så här lätt kan du återskapa denna färgsprakande höstkreation. Vi beskriver steg för steg hur du går tillväga.1. Vattenkammad hästsvans

Precis som det låter så börjar du med att vattenkamma håret till en hästsvans med sidobena. Fixera med hårspray. Rekommenderad produkt:

Kérastase Résistance double force

2. Perfekta basen

Återfukta
Börja med att återfukta ansikte och hals med en lättare ansiktskräm. Vänta några minuter så all fukt hinner gå in i huden ordentligt. Rekommenderad produkt:


Akademikliniken Pure Antioxidant Créme

akademikliniken


Primer
Använd en utjämnande primer som fyller ut fina linjer och porer, ojämnheter och små skavanker i huden. Detta för att skapa en jämnare hy med mjuk sammetsliknande finish vilket blir en fin bas som dessutom gör att makeupen håller längre. Rekommenderad produkt:

Smashbox photo finish targeted pore & line primer

smashbox makeupartist

Foundation

För att jämna ut hudtonen applicerar du en foundation över hela ansiktet. Använd foundationpenslen. Lägg även foundation på öginbrynen för att dämpa dem lite. Rekommenderad produkt:

GenHeden

smink och perukmakarn genheden


Concealer

För att täcka mörka ringar och ge ett lyft åt blicken så använder du en concealer under ögonen. Rekommendera produkt:

Make up Fo Ever Lift Concealer

Puder
För att fixera makeupen och se till att den håller länge så lägger du på ett transparent  löspuder med en vanlig puderpuff. Rekommenderad produkt:

Laura Mercier Loose setting powder translucent
3. Ögonbryn

Borsta
Borsta ögonbrynen försiktigt och se till så att foundationen fördelas fint på stråna. Fixera med en ögonbrynsgel. Rekommenderad produkt:

The Body Shop, brow & lash gel


4. Ögon


Skugga

Börja med en ljus och neutral basskugga som du lägger på hela locket och upp mot ögonbrynen samt under ögonen närmast fransroten. Ta sedan den mildare oranga färgen och lägg på locket upp mot globlinjen och suda sedan uppåt. Lägg en skarpare orange ton på ögonbrynets inre kant och sudda ner mot locket samt även ut längs ögonbrynet. Borsta bort överflödig skugga. Ta den mörkaste oranga färgen och måla försiktigt med din tunnaste pensel små "frans-streck" från globlinje och upp. Ska ge illusion av fransskugga. Rekommenderad produkt:

Summer Eyeshadow set

makeup palett makeupartistVit kajal
Ta en vit kajal och lägg både innanför och utanför nedre fransroten. Börja och avsluta vid nedre fransarnas naturliga kant. Se till så att kajalen även fastnar på nedre fransarna (du kan lägga på extra vit skugga annars). Rekommenderad produkt:

Nouba Eye pencil


nouba makeupartistEyeliner

Börja med att börja dra ditt eyelinerstreck precis nedanför inre ögonbrynskanten. Måla sedan en linje ut i en kurva. Möt inre kanten och måla sedan innåt och neråt som på bilden.
Efter detta målar du en eyeliner linje under din vita kajal. Möt kajalen så det inte blir ett hålrum. Rekommenderad produkt:

Clarins Instant liner

clarins instant eyeliner makeupartist


Lösögonfransar
Klipp av ögonfransarna så de blir korta och limma sedan längs den nedre eyeliner-kanten. Rekommenderad produkt: Rekommenderad produkt:

Ardell Fashion Lashes

ardell makeupartistMascara
Avsluta ögonmakeupen med att applicera mascara på övre fransarna.Rekommenderad produkt:

Clarins Instant Definition Mascara

clarins mascara5. Läppar

Läppenna
Använd din läppenna för att markera konturerna på läppen. Ta sedan och gör små linjer ut från mungiporna så det skapar som små vingar. Rekommenderad produkt:

Make up Store Golden Purple

make up storeLäppstift
Välj ditt läppstift i härligaste höstfärg och applicera på hela läppen med hjälp av din läpppensel. Aplicera även föris´kting på mungipsvingarna. Ta sedan en lite ljusare nyans på läppstift och lägg i mitten av undre läppen för att skapa en omre-look.  Rekommenderad produkt:

Clarins Satin Finish True Aubergine

Lycka till!