Forum / Hårstyling / BRA plattång men med budget pris?

Nelly
(Gäst)

Hej! Jag har naturligt väldigt lockigt hår, som jag nu tröttnat lite smått på, tyvärr... Därför tänker jag nu köpa en plattång för att experimentera lite, haha :)

Min fråga är om ni har några tips på en bra plattång (som alltså då ska kunna tämja mitt lockiga hår) men som är med budget pris, som alltså inte kostar massvis. 

Jättetacksam för svar och tips! 

Kram!  

Tue, 1 April, 2014 22.44 + Svara med citat
Kenya
(Gäst)

Och alla som har rakt vill vara lockiga e105.png.. Jag har accepterat mitt friss som blev mycket, mycket bättre efter att jag började köra balsammetoden. 

Wed, 2 April, 2014 11.10 + Svara med citat
IdaEmilia Berglund
IdaEmilia Berglund
Västernorrlands län
Hej Nelly! Jag har också haft (permanentat det nu) jätte jätte lockigt hår och jag har testat en MÄNGD med olika plattänger, "både lyx och budget". Senast hade jag en som jag köpte på en frisörsalong (ca 900kr) men tyckte inte alls om den så jag gick in på eleven.se och beställde BaByliss iPro 230 iCurl och den är SUVERÄN! Kostar 399kr och den är den absolut bästa plattång jag någonsin haft. Finns 3 olika volymer av värme, du kan både locka och platta håret med den. Det är 4 platter på tången, både de som gör håret rakt och sedan två på sidan för att kunna göra "hollywood" svallet, så både plattång och locktång i ett. Rekomenderas varmt. Du kommer inte ångra dig. Har haft den i ca 2 år nu och den är lika fräsch som när jag köpte den. :) Här har du länken till tången. http://eleven.se/babyliss-ipro-230-icurl-8247.html ! Hoppas du känner att du fick svar på din fråga. Kram /Ida
Thu, 3 April, 2014 13.46 + Svara med citat
Jennifer Lisa Andrén
Stockholms län
GAMA ceramics fungerar hur bra som helst! Det är vad jag använder och priset är relativt lågt, tror de ligger på runt en femhunka. Finns på Eleven.se men jag köpte min på Media Markt. Lycka till!
Thu, 10 April, 2014 13.00 + Svara med citat
Isabelle Engqvist
Isabelle Engqvist
Stockholm
Kika på plattänger från GA.MA.. dom finns i lite olika prisklasser. Jag köpte min rätt billigt och är supernöjd med den! :)
Wed, 16 April, 2014 16.34 + Svara med citat

Visar 1 – 5 av 5

ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS