BAKGRUND

En mötesplats på nätet där Sveriges alla MakeupArtister, HårStylister och Maskörer kan visa upp sina talanger, utbyta erfarenheter och knyta värdefulla kontakter. Den idén väcktes hos en av våra grundare för många år sedan då hon just avslutat sin makeupartistutbildning och mötte en tuff bransch där det gällde att synas och ha rätt kontakter för att få jobben. Efter flera års arbete som makeupartist med de bästa i branschen inom mode, reklam & TV bestämde hon sig för att göra verklighet av idén om ett bransch-community på nätet. En Civilekonomutbildning ledde till kontakter med fler kollegor med kompetenser inom marknadsföring, ekonomi, webb och programmering. Det som idag är teamet bakom MinMakeupArtist.se.

Idén tog sin första form på Facebook genom ”Sveriges Maskörer/Makeupartister /Hårstylister”. Det blev snabbt en succé med över 2500 medlemmar i branschen. Idag är MinMakeupArtist.se sveriges största mötesplats i branschen och en självklarhet för många av sveriges makeupartister, hårstylister och maskörer.

VISION

Med MinMakeupartist.se tar vi drömmen om ett seriöst branschforum ett steg längre. Vår vision är att alla duktiga artister, både erfarna och nybörjare, ska ha ett professionellt forum för att nå ut till kunder och branschfolk – på lika villkor. Samtidigt är vi en informativ och branschfrämjande källa till artiklar om löner, avtal och utbildning. Vi hoppas att ni alla ska passa på att ta hjälp av varandras kunskaper och olika erfarenheter.

Vi vill gärna höra vad ni tycker, så tveka inte att höra av er med tips och kommentarer!

kontakt@minmakeupartist.se

073 697 7770

Välkomna till MinMakeupArtist.se


ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS