CRAZY DOLL CHALLENGE

Tue, 22 October, 2013 20.31

Ni får ursäkta den hemska headern, men min (vivi's) dator är full, så jag kan inte använda mina program riktigt som jag vill denna veckan. Ska se till att photoshop är tip top till nästa vecka!


Veckans Challenge!CRAZY DOLL!


Felicia och jag kommer alltså inte att vara med i TÄVLINGEN  framöver, utan vi kommer att lägga upp en header, eller bilder i ett inlägg, med beskrivning på vad veckans Challenge är.Vi kommer att göra som sist, att man får tipsa sina nära och kära om att rösta. REGLER OCH RESTRIKTIONER

1. Din CRAZY DOLL måste vara målad/sminkad på DIG av DIG, detta för att inget fusk ska uppstå. Du måste ladda upp den på instagram och tagga #crazydollchallenge och hemskt gärna #minmakeupartist , bilden får endast läggas upp mellan 18-20 på söndag! 

1.2. Bilden får INTE publiceras innan detta! Man ska ha samma chanser att samla röster och likes! Gamla bilder som man endast taggar #crazydollchallenge kommer inte komma med.

2. Alla typer av foton är välkomna, de kan lika gärna vara tagna i en studio av en professionell fotograf, som med en iphone3s. Alltså har kvalité på bild absolut ingen betydelse.VIKTIGT! Manipulation av bild är godkänt till visst mån, så klart får inte själva makeupen vara retuscherad i efterhand. Men att dra i kontraster och färgtoner om man fotograferat med en digitalkamera, eller har en vignette, är godkänt. 

3. Detta är ännu ingen PRISTÄVLING. Felicia och jag UTMANAR er, för att vi makeup artister ska ha roligt ihop och komma närmre varandra. Vi gör detta för att utvecklas, utmana varandra men även oss själva, till att göra något kreativt med våra kunskaper.

4. Alla bilder kommer att publiceras här på bloggen, den med flest röster kommer att publiceras på minmakeupartist på instagram, och även här i bloggen! Det kommer finnas en typ av röstning här på bloggen, där utomstående folk, vänner osv kan rösta på alla bidrag.

5. SUPER VIKTIGT! Om någon av de som är med i utmaningen, kränker eller uttalar sig dumt om en annan utmanare, så är "kränkaren" diskvalificerad. Samma gäller röstarnas kommentarer, de kommer att raderas så fort som möjligt. Uppmana gärna folk till att vara trevliga!

6. Vi hoppas att alla har förståelse för de brister som kan uppstå nu de första gångerna, vi tar lärdom utav alla händelser och kommentarer. Säg gärna till ifall det är något ni tycker är konstigt eller fel, så kan vi alltid rätta till det eller ha en diskussion om det!Hoppas ni vill utmana oss även denna veckan!

Lycka till!!

MVH Vivi & Felicia


* Obligatoriska fält

Sun, 17 November, 2013 22.10
Felicia
11. Victoria!

Thu, 24 October, 2013 22.57
Ellinor Rosander
löv it!
Fri, 25 October, 2013 11.58
Vivianne Selariu
ska bli kul att se din ellinor! :)

Thu, 24 October, 2013 13.44
Kristen
Wiiiiii spännande de ska bli!

Tue, 22 October, 2013 20.51
Titti
Vivi, du Kreativ Läbbig.

ANNONS
Till bloggens startsida

Vivi och Felicia är två Makeupartister med flera års erfaranhet inom branschen.

Både Vivi och Felicia har Professionella Diplom från sin utbildning på Makeup Studion (Vivi 2008 och Felicia 2010)

På Vivifelicias hittar ni tävlingar, produkttips, sminktips, tutorials, inspiration och mycket mer!För kontakt:
Vivifelicias@gmail.com ,

Vivi (Malmö/Stockholm):
viviselariu@hotmail.com ,
Felicia (Stockholm):
makeup@feliciaeriksson.seLogga inInstagram @makeu_
Follow @makeu_ at instagram.com

Follow my blog with Bloglovin Follow on Bloglovin