Veckans challenge

Tue, 10 December, 2013 22.07... Är i julandan! 


Vi önskar er en God Jul och har därför jultema!

Ni kan sminka er som allt ifrån jultomte/nisse till nötknäckare eller bara en vacker julmakeup! Ni bestämmer precis vad ni vill så länge det är juligt :) 


REGLER OCH RESTRIKTIONER

1. Din makeup måste vara målad/sminkad på DIG av DIG, detta för att inget fusk ska uppstå. Du måste ladda upp den på instagram och tagga #veckanschallengegodjul och #minmakeupartist, bilden får läggas upp fr.o.m. idag (tisdag) t.o.m. söndag den 15e December senast kl.18.00! 

1.2. Bilden ska vara NY! Gamla bilder som man endast taggar #veckanschallengegodjul kommer inte att komma med.

2. Alla typer av foton är välkomna, de kan lika gärna vara tagna i en studio av en professionell fotograf, som med en iphone3s. Alltså har kvalité på bild absolut ingen betydelse.VIKTIGT! Manipulation av bild är godkänt till visst mån, så klart får inte själva makeupen vara retuscherad i efterhand. Men att dra i kontraster och färgtoner om man fotograferat med en digitalkamera, eller har en vignette, är godkänt. 

3. Vi UTMANAR er, för att vi makeup artister ska ha roligt ihop och komma närmre varandra. Vi gör detta för att utvecklas, utmana varandra men även oss själva, till att göra något kreativt med våra kunskaper. 

4. Alla bilder kommer att publiceras här på bloggen, den med flest röster kommer att publiceras på minmakeupartist.se! Det kommer finnas en typ av röstning här på bloggen, där utomstående folk, vänner osv kan rösta på alla bidrag.

5. SUPER VIKTIGT! Om någon av de som är med i utmaningen, kränker eller uttalar sig dumt om en annan utmanare, så är "kränkaren" diskvalificerad. Samma gäller röstarnas kommentarer, de kommer att raderas så fort som möjligt. Uppmana gärna folk till att vara trevliga!

6. Vi hoppas att alla har förståelse för de brister som kan uppstå, vi tar lärdom utav alla händelser och kommentarer. Säg gärna till ifall det är något ni tycker är konstigt eller fel, så kan vi alltid rätta till det eller ha en diskussion om det!Hoppas ni vill vara med oss även denna veckan!

/Felicia & Vivi* Obligatoriska fält

Wed, 11 December, 2013 16.22
Nina Vesterlund Vallo
Å vilken rolig challenge! Kul att ni engagerar er i detta Felicia & Vivianne : ) Gillar också att ni understryker hur viktig punkt 5 är. Önskar er en God Jul!

ANNONS
Till bloggens startsida

Vivi och Felicia är två Makeupartister med flera års erfaranhet inom branschen.

Både Vivi och Felicia har Professionella Diplom från sin utbildning på Makeup Studion (Vivi 2008 och Felicia 2010)

På Vivifelicias hittar ni tävlingar, produkttips, sminktips, tutorials, inspiration och mycket mer!För kontakt:
Vivifelicias@gmail.com ,

Vivi (Malmö/Stockholm):
viviselariu@hotmail.com ,
Felicia (Stockholm):
makeup@feliciaeriksson.seLogga inInstagram @makeu_
Follow @makeu_ at instagram.com

Follow my blog with Bloglovin Follow on Bloglovin