VECKANS CHALLENGE...

Thu, 7 November, 2013 23.39


... Är alltså FAIRY denna vecka!


Vi kände att vi kört hårt på otäckt och läskigt ett tag nu och tänkte att det är dags att ha något lite mer feminint :)

Tyvärr kunde inte Vivi vara med i denna utmaning då hon har fullt upp med sin utbildning. 


Vi hoppas ni vill vara med oss i denna utmaning trots att den kom ut lite sent denna veckan.


REGLER OCH RESTRIKTIONER

1. Din FAIRY måste vara målad/sminkad på DIG av DIG, detta för att inget fusk ska uppstå. Du måste ladda upp den på instagram och tagga #veckanschallengefairy och #minmakeupartist , bilden får endast läggas upp mellan 18-20 på söndag! 

1.2. Bilden får INTE publiceras innan detta! Man ska ha samma chanser att samla röster och likes! Gamla bilder som man endast taggar #veckanschallengefairy kommer inte komma med.

2. Alla typer av foton är välkomna, de kan lika gärna vara tagna i en studio av en professionell fotograf, som med en iphone3s. Alltså har kvalité på bild absolut ingen betydelse.VIKTIGT! Manipulation av bild är godkänt till visst mån, så klart får inte själva makeupen vara retuscherad i efterhand. Men att dra i kontraster och färgtoner om man fotograferat med en digitalkamera, eller har en vignette, är godkänt. 

3. Detta är ännu ingen PRISTÄVLING. Vi UTMANAR er, för att vi makeup artister ska ha roligt ihop och komma närmre varandra. Vi gör detta för att utvecklas, utmana varandra men även oss själva, till att göra något kreativt med våra kunskaper.

4. Alla bilder kommer att publiceras här på bloggen, den med flest röster kommer att publiceras på minmakeupartist på instagram, och även här i bloggen! Det kommer finnas en typ av röstning här på bloggen, där utomstående folk, vänner osv kan rösta på alla bidrag.

5. SUPER VIKTIGT! Om någon av de som är med i utmaningen, kränker eller uttalar sig dumt om en annan utmanare, så är "kränkaren" diskvalificerad. Samma gäller röstarnas kommentarer, de kommer att raderas så fort som möjligt. Uppmana gärna folk till att vara trevliga!

6. Vi hoppas att alla har förståelse för de brister som kan uppstå nu de första gångerna, vi tar lärdom utav alla händelser och kommentarer. Säg gärna till ifall det är något ni tycker är konstigt eller fel, så kan vi alltid rätta till det eller ha en diskussion om det!


Lycka till!

/Felicia & Vivi* Obligatoriska fält

Mon, 11 November, 2013 13.18
bea
Nr 3

Mon, 11 November, 2013 11.42
Emma
Nr. 3 :)

Mon, 11 November, 2013 8.34
Marinette
Det blir nr 3 grym

Mon, 11 November, 2013 8.09
ulrika
Vill rösta på nr 3

Sun, 10 November, 2013 23.55
andreas
Nr.2

Sun, 10 November, 2013 23.24
darki
Nr.2

Sun, 10 November, 2013 23.16
Josefin Nilsson
Bild 3 vill jag rösta på sjukt duktig tjej

Fri, 8 November, 2013 19.19
Felicia Eriksson
Vad roligt att höra att du är taggad :) Nej bilderna läggs upp mellan 18-20.00 på instagram och strax efter det läggs bilderna upp här på bloggen och då kan folk rösta fram till avsatt tid. Vi brukar ha att man kan rösta fram till 18.00 på måndagen dagen efter. Folk röstar genom att kommentera här i bloggen vem man röstar på och det är endast de kommentarer vi räknar som röster. Likes på instagram spelar alltså ingen roll :) Ja du måste hashtagga #veckanschallengefairy & #minmakeupartist men det gör oss inget om du väljer att hashtagga andra saker också! Hoppas vi ser ditt bidrag på söndag :)

Fri, 8 November, 2013 18.44
IdaEmilia Berglund
En fundering, kan folk bara rösta mellan 18-20? Och hur räknar ni rösterna? Både här på bloggen och hur många likes man får på instagram? Får han hasstaga mer än bara #minmakeupartist & #veckanschallengefairy ? Tex, #makeup #idaemilia_mua #fairymakeup osv osv?

Fri, 8 November, 2013 15.34
IdaEmilia Berglund
Woho! GUD VA KUUUUL! :) Är laddad till tusen! Idéer bara flödar!

ANNONS
Till bloggens startsida

Vivi och Felicia är två Makeupartister med flera års erfaranhet inom branschen.

Både Vivi och Felicia har Professionella Diplom från sin utbildning på Makeup Studion (Vivi 2008 och Felicia 2010)

På Vivifelicias hittar ni tävlingar, produkttips, sminktips, tutorials, inspiration och mycket mer!För kontakt:
Vivifelicias@gmail.com ,

Vivi (Malmö/Stockholm):
viviselariu@hotmail.com ,
Felicia (Stockholm):
makeup@feliciaeriksson.seLogga inInstagram @makeu_
Follow @makeu_ at instagram.com

Follow my blog with Bloglovin Follow on Bloglovin