Veckans Challenge...

Thu, 31 October, 2013 1.04


... Är alltså VALFRI denna vecka!


Denna vecka bjuder dessutom minmakeupartist.se ALLA som lämnar in ett bidrag på ett gratis premiummedlemskap på 12 månader!


Vi kan tänka oss att många av er ska på Halloweenfest i helgen och fantasin har ju inga gränser. Men vem gör den bästa halloween makeupen? Vi utmanar Er att göra den mest konstigaste, läskigaste sminkning Ni kan komma på!
REGLER OCH RESTRIKTIONER, SPECIELLA FÖR HALLOWEENVECKAN!

1. Du måste ladda upp den på instagram och tagga #optionalchallenge och #minmakeupartist. 

1.2 Bilderna ska vara på dig själv, och denna veckan får du tagga bild tagen när som helst! Ni kan börja tagga redan nu, enda regeln 1bild/person!! Senast 18.00 på söndag!

2. Alla typer av foton är välkomna, de kan lika gärna vara tagna i en studio av en professionell fotograf, som med en iphone3s. Alltså har kvalité på bild absolut ingen betydelse.VIKTIGT! Manipulation av bild är godkänt till visst mån, så klart får inte själva makeupen vara retuscherad i efterhand. Men att dra i kontraster och färgtoner om man fotograferat med en digitalkamera, eller har en vignette, är godkänt. 

3. Detta är ännu ingen PRISTÄVLING. Felicia och jag UTMANAR er, för att vi makeup artister ska ha roligt ihop och komma närmre varandra. Vi gör detta för att utvecklas, utmana varandra men även oss själva, till att göra något kreativt med våra kunskaper.

4. Alla bilder kommer att publiceras här på bloggen, den med flest röster kommer att publiceras på minmakeupartist på instagram, och även här i bloggen! Det kommer finnas en typ av röstning här på bloggen, där utomstående folk, vänner osv kan rösta på alla bidrag.

5. SUPER VIKTIGT! Om någon av de som är med i utmaningen, kränker eller uttalar sig dumt om en annan utmanare, så är "kränkaren" diskvalificerad. Samma gäller röstarnas kommentarer, de kommer att raderas så fort som möjligt. Uppmana gärna folk till att vara trevliga!

6. Vi hoppas att alla har förståelse för de brister som kan uppstå nu de första gångerna, vi tar lärdom utav alla händelser och kommentarer. Säg gärna till ifall det är något ni tycker är konstigt eller fel, så kan vi alltid rätta till det eller ha en diskussion om det!Hoppas ni vill vara med oss även denna veckan!


Lycka till!

/Felicia & Vivi


* Obligatoriska fält

Thu, 31 October, 2013 12.00
Lizzy
Woooo! Spännande:)

ANNONS
Till bloggens startsida

Vivi och Felicia är två Makeupartister med flera års erfaranhet inom branschen.

Både Vivi och Felicia har Professionella Diplom från sin utbildning på Makeup Studion (Vivi 2008 och Felicia 2010)

På Vivifelicias hittar ni tävlingar, produkttips, sminktips, tutorials, inspiration och mycket mer!För kontakt:
Vivifelicias@gmail.com ,

Vivi (Malmö/Stockholm):
viviselariu@hotmail.com ,
Felicia (Stockholm):
makeup@feliciaeriksson.seLogga inInstagram @makeu_
Follow @makeu_ at instagram.com

Follow my blog with Bloglovin Follow on Bloglovin