Green eyes love purple shadow

Tue, 24 September, 2013 13.46

Om man har gröna ögon så är lila ögonskugga riktigt snyggt! Det tar fram det gröna lite extra. Och eftersom jag själv har gröna ögon så är det en färg som jag gärna dras till.

Så idag bestämde jag mig för att rocka denna underbara färg! Och eftersom jag har slutprov idag och därmed kommer avsluta min makeuputbildning och bli diplomerad (*fingers crossed*), så tänkte jag glamma till det lite extra med strasstenar i ögonvrån. Det gör vilken look som helst lite roligare ;)

Jag har även en videotutorial uppe på youtube på en look som är i princip identisk till denna, enda skillnaden är att i videon använder jag inga stenar och den är lite mörkare. Annars är det väldigt likt :)

Kolla in den på: http://www.youtube.com/watch?v=17ZL6n4WnV4* Obligatoriska fält

Tue, 24 September, 2013 13.48
Sandra Nilsson
Riktigt snyggt!!
Tue, 24 September, 2013 13.50
Victoria G
Tack! :)

Tue, 24 September, 2013 12.59
Millan
Önskar att jag hade din ögonfärg:) Inte lika snyggt till bajsbruna ögon!
Tue, 24 September, 2013 13.04
Victoria G
Tycker lila funkar jättefint till bruna ögon också :) Något som dock är sjukt snyggt till bruna ögon är en riktigt mörk smokey eye med brun/svart! Här har du två exempel: http://www.chicfactorgazette.com/wp-content/uploads/2012/07/Eye-make-up-for-brown-eyes-chicfactorgazette.com_1.jpg

ANNONS
Till bloggens startsida

Jag är en glad och kreativ makeupartist från Karlstad! Här lägger jag upp bilder på mina senaste jobb och sminkningar över lag, och även lite tips och egna inspirationsbilder :-)

Kolla även in min huvudblogg: Fames.se/Cheetahbeauty :)Logga inInstagram @victoriasonno
Follow @victoriasonno at instagram.com