Reklamfilm #2

Thu, 25 September, 2014 8.52

Under tisdagen och onsdagen var jag on set för räddningstjänstens årliga "släck ljusen"-reklam. Inspelningen höll på hela tisdagen och under onsdagsmorgon och det var jag som stod för makeupen :) Jag fick jobba med riktigt härliga människor och arbetshörnan som jag fick i studion var ju minst sagt en av de bättre (!) då man ofta hamnar i ett trångt och dåligt belyst litet utrymme, håller ni inte med? Så början av denna veckan har varit riktigt bra! Jag får inte berätta något mer angående reklamfilmen mer än att den kommer börja sändas runt förste advent. Det ska bli spännande att se resultatet :)


ANNONS

Photo: Natural Beauty

Tue, 16 September, 2014 21.57

Här är lite bilder från en fantastisk plåtning jag jobbade med i våras tillsammans med fotograf Ida Boman och modell Klara Björk Adamsson. Looken skulle vara väldigt naturlig och inspirationen bakom hela fotograferingen var ”liftare”. Jag är förälskad i resultatet då Klara är en av de grymmaste modeller jag har jobbat med, that face!


Makeupstore "Atomic" - Ett måste!

Tue, 9 September, 2014 23.09

När jag såg det här läppglanset ställde sig makeupartisten inom mig och skrek rakt ut. J*VLAR vilket läppglans! Perfektion, det är allt jag har att säga. Dock fanns det inte i butik när jag var i Göteborg, men hemma i stan fanns det några få kvar så jag fick ett undanlagt och hämtade hem skönheten igår. Det är så värt priset (185kr) särskilt om du är makeupartist, då är det här glanset ett måste för höstens alla fotograferingar. Mums säger jag bara! Läppglanset går under namnet ”Atomic” och har precis kommit ut i Makeupstores nya kollektion ”Scream”.ANNONS

Jag är en glad och kreativ makeupartist från Karlstad! Här lägger jag upp bilder på mina senaste jobb och sminkningar över lag, och även lite tips och egna inspirationsbilder :-)

Kolla även in min huvudblogg: Fames.se/Cheetahbeauty :)Logga inInstagram @victoriasonno
Follow @victoriasonno at instagram.com