Shine bright like a rhinestone

Tue, 22 July, 2014 18.27

Strass funkar verkligen i alla färger, I love it! Dagens makeup består alltså av stenar i svart och bronze, så snygga! Jag gillar särskilt de svarta då de är något matta i finishen. Båda färgerna kom i en pack från Panduro :)


ANNONS

Dagens: You're so Gaga

Sun, 20 July, 2014 22.04

Dagens look: Inspirerad av Miss.Gaga herself! Dessa fantastiska brillorna damp ner i brevlådan för några dagar sedan och frågar ni mig så tänker jag direkt på Lady Gaga när jag ser dom, not sure why but I love em! Så dagens makeup fick bli lite mer out there för att matcha glajjorna, och som vanligt är ju det här så mycket roligare att göra än att sminka sig "snyggt". Håller ni inte med? :)


Skönhetsintervju med Sebastian Lysén

Thu, 17 July, 2014 21.19

Igår var jag i Stockholm hela dagen och plåtade tillsammans med Sebastian Lysén från årets Top Model Sverige. Vi körde 2 plåtningar och inemellan fick vi lite tid till en kort videoinspelning där jag frågade honom om sånt som rör skönhet. Han har själv jobbat som makeupartist så jag tänkte att det kan vara kul att höra hans bästa tips! Så om ni vill veta vad han ville dela med sig av när det kommer till skönhet och makeup, titta på klippet :)ANNONS

Jag är en glad och kreativ makeupartist från Karlstad! Här lägger jag upp bilder på mina senaste jobb och sminkningar över lag, och även lite tips och egna inspirationsbilder :-)

Kolla även in min huvudblogg: Fames.se/Cheetahbeauty :)Logga inInstagram @victoriasonno
Follow @victoriasonno at instagram.com