Ny video!

Tue, 24 June, 2014 20.19

Nu är vi igång med nya videos igen! Känns riktigt kul faktiskt då kvalitén är bättre (går att uppgradera till HD) och jag har en vit, clean bakgrund. Det är skönt med en liten nystart :-) Jag fick önskemål om att göra en lite somrig festsminkning, så självklart slängde jag ihop en makeup i guldiga och bronziga toner.

Glöm inte att prenumerera på kanalen HÄR

xoxo


ANNONS

Tillbaks på youtube!

Thu, 19 June, 2014 20.58

Nu är jag tillbaks på youtube med en helt ny kanal, en svensk kanal den här gången. Så gå gärna in och kika och lämna gärna förslag på vad ni skulle vilja se för videos från mig :-) Skulle uppskattas massor!

KLICKA IN PÅ NYA KANALEN HÄR


Nyx Butter Gloss

Mon, 16 June, 2014 14.38

Jag blev ju ganska glad när jag under helgen fick veta att Affections som ligger i Mitticity, Karlstads största galleria, har börjat sälja Nyx. Woho! Jag kutade självklart dit igår och roffade åt mig ett läppglans som jag har haft ögonen på gaaanska länge. Nämligen ett av deras Butter glosses i färgen "Èclair". En perfekt rosa/neutral/nude färg, passar till allt. Konsistensen är som namnet påstår, som smör! Riktigt krämigt och inte alls kladdigt. I love it!


Egen hemsida!

Fri, 6 June, 2014 10.14

Nu har jag äntligen blivit färdig med min hemsida. Så nu finns allt ifrån min portfolio till tjänster och priser på ett och samma ställe. Känns lite mer professionellt :) Så till alla nyfikna, in och kika på www.cheetahbeauty.com!ANNONS

Jag är en glad och kreativ makeupartist från Karlstad! Här lägger jag upp bilder på mina senaste jobb och sminkningar över lag, och även lite tips och egna inspirationsbilder :-)

Kolla även in min huvudblogg: Fames.se/Cheetahbeauty :)Logga inInstagram @victoriasonno
Follow @victoriasonno at instagram.com