Dagens look & fotografering i stadsträdgården

Mon, 26 May, 2014 19.54

Idag var det fotografering i stadsträdgården som gällde! Fotograferingen var för en smyckestävling i USA och pga detta får jag inte lägga upp några backstagebilder eller dylikt där smycket är med innan tävlingen är igång. Därav bristen på bts-bilder, men det kommer! Jag kommer även att lägga upp resultatet när jag fått tillstånd :) Bilderna kommer iallafall att bli jättefina! Temat var lätt och somrigt så jag tänkte att jag kör på en somrig makeup jag också dagen till ära, dock med lite mer färg! :)


ANNONS

Garden Mime

Sat, 17 May, 2014 23.11

Dagens makeup:

Makeupstore Cybershadow – Raw
Sleek ”The original palette”
Makeupstore Cybershadow – Jelly
Isadora Gel Eyeliner – Black
Max Factor Excess Volume Mascara
Makeupstore Cybershadow – Metallic purple


Kändisförvandling: Angelina Jolie

Fri, 16 May, 2014 19.01

Jag fick ett önskemål att jag skulle sminka mig som olika kändisar och göra makeuper som är inspirerade av dom. Det här lät som en kul utmaning så min första inspiration kommer från fantastiska Angelina Jolie! Hennes ikoniska kattögon och plutiga läppar gör henne till en riktig pangbrud, så jag gjorde min egen tolkning av hennes look och såhär blev resultatet :)


Fames.se/Cheetahbeauty

Tue, 6 May, 2014 18.30

För er som missat det har jag ju faktiskt en huvudblogg HÄR :) Där är jag lite mer aktiv och riktar mig mer till folk runt omkring mig ist för till er här på sidan, som jag oftast gör här :) Så om ni tycker att jag är en riktig tråkmåns som uppdaterar så sällan här så kan ni ju alltid kika in där om ni vill se lite mer! 


Svart sotning: Steg för steg

Tue, 6 May, 2014 17.24

När det kommer till vilken sotning som helst så är en fluffig borste (en blendingbrush) din allra bästa vän. För det är just det det handlar om, att sudda ihop färgerna med varandra och få mjuka övergångar, och det gör du med hjälp av en sådan. Något som många tycker är svårt att få till är en svart sotning då det lätt blir ”pandaögon” utav det. Därför tänkte jag nu visa hur man enkelt får till en snygg svart sotning som passar till vilken lördagskväll som helst!

1. Börja med att lägga en ljusbrun skugga i globlinjen. Den kommer hjälpa till att tona ut den svarta färgen sen så man får en mjuk och lätt övergång.
2. Lägg en svart skugga över hela locket.
3. Använd en fluffig borste och sudda fram och tillbaka i globlinjen tills den svarta skuggan går ihop med den bruna.
4. Lägg även svart ögonskugga på nedre fransraden och sudda lätt.

5. Rama in ögat med hjälp av en svart kajalpenna. Lägg den på både nedre vattenlinjen och övre så att fransarna går ihop bättre och ger en snyggare helhet utan små glapp.
6. På med mascara! Alternativt även fransar, och du är klar


Ovan ser ni även de två penslarna som jag använt mig av för att sudda. En lite mer kompakt från Peggy Sage, och en väldigt mjuk och fluffig från BH cosmetics som jag alltid, alltid använder mig av, oavsett sminkningANNONS

Jag är en glad och kreativ makeupartist från Karlstad! Här lägger jag upp bilder på mina senaste jobb och sminkningar över lag, och även lite tips och egna inspirationsbilder :-)

Kolla även in min huvudblogg: Fames.se/Cheetahbeauty :)Logga inInstagram @victoriasonno
Follow @victoriasonno at instagram.com