Bilder: Fashion Junkys Photoshoot # 2

Sat, 29 March, 2014 18.59

Några bilder från den andra fotograferingen jag sminkade för :) Närbilder på makeuperna kommer upp om några dagar :)


ANNONS

Bilden från Fashion Junkys photoshoot #1

Thu, 27 March, 2014 15.10

Bilder från första fotograferingen med Fashion Junkys som jag var med och sminkade för :)

Models: Agnes Hedengård & Maria Ivarson

Photo: Joakim Lindqvist

Hair: Carl Jansson

Makeup: Victoria Sonnö


Fashion Junkys Vernissage

Wed, 26 March, 2014 19.57

Idag har klädmärket Fashion Junkys vernissage på Nöjesfabriken med bilderna de tagit till sin sommarkollektion. Jag har varit med och sminkat för 2 av 3 fotograferingar så det var jättekul att få se resultatet! :) Och jag kommer självklart att slänga upp bilderna här så fort jag fått dom av fotografen. Men av det jag såg idag så är jag supernöjd med resultatet och det har varit ett riktigt roligt samarbete :D


Gör dina skuggor till läppstift!

Mon, 24 March, 2014 16.31

Om ni sitter hemma ibland och tycker att läppstiftlådan ser väldigt tråkig ut, men ändå känner att ni inte vill lägga pengar på tex ett blått läppstift.. då är det superlätt att helt enkelt bara göra sitt eget! :) Allt som behövs är en ögonskugga och ett läppglans, kolla här! :)

xoxo


Eyes Like A Vulcano

Sat, 22 March, 2014 15.21

Dagens makeup fick bli lite mer kreativ än vanligt. Jag älskar att sätta mig ner utan att ha en aning om hur resultatet kommer att bli. Ibland funkar det och ibland inte! Vad tycker ni om dagens ögonmake? :) Tala gärna om i kommentarerna!


Sky Blue? No, Sea Blue!

Fri, 21 March, 2014 12.47

On my eyes today :)


Backstage: Fashionjunkys photoshoot #2

Thu, 20 March, 2014 11.06

Här kommer lite backstagebilder från gårdagens fotografering med Fashionjunkys! Igår var hela temat lite mer kreativt så det var lite mer spacade sminkningar och lekfulla frisyrer. Är supertaggad på att se resultatet från båda plåtningarna och jag vill bara säga ett superstort tack till Laura, Emelie och Frida,som är grundarna av företaget, för att jag fått vara en del av det här projektet och för att ni har litat på mig och mina skills :) Hoppas verkligen att ni blev nöjda med sminkningar både i måndags och igår! Ni kommer gå långt tjejer!


Love you Love me

Wed, 19 March, 2014 20.25

I måndags sminkade jag vackra Sofia Jahnke och det var bröllopstema som stod på schemat! Så makeupen blev väldigt neutral och romantisk, perfekt för bröllopet eller balen. Tycker bilderna blev superfina :)


Fashionjunkys och Agnes Hedengård

Mon, 17 March, 2014 21.10

Idag har varit en fullspäckad dag med två plåtningar! För en självporträttsfotografering i lite bröllopstema med Sofia Jahnke, och sen skulle det sminkas för en plåtning med klädmärket Fashionjunkys. Modeller var då supersnygga Maria Ivarsson och Agnes Hedengård från Top Model Sverige. Så himla gulliga tjejer hela drösen! Hår stod fabulösa Carl Jansson för och bakom kameran stod självklart Joakim Lindqvist. Det var en riktigt rolig plåtning och jag vet att resultatet kommer bli kanon! På onsdag ska jag sminka för deras nästa plåtning, så jag är taggad och redo att köra igen! :)


Bright Pink Spring Makeup:

Sun, 16 March, 2014 10.06

Nu när vårsolen har börjat titta fram mer och mer ville jag göra en enkel men färgglad makeup, så jag gjorde ett samarbete med youtuber KaylieBear (ni hittar henne video HÄR) och vi gjorde varsin vårmakeup. Så om ni vill ha något som går fort att göra men ändå sticker ut i vårsolen, then take a peak ;)

xoxoANNONS

Jag är en glad och kreativ makeupartist från Karlstad! Här lägger jag upp bilder på mina senaste jobb och sminkningar över lag, och även lite tips och egna inspirationsbilder :-)

Kolla även in min huvudblogg: Fames.se/Cheetahbeauty :)Logga inInstagram @victoriasonno
Follow @victoriasonno at instagram.com