Fotografering: Galleri Bergman

Thu, 27 February, 2014 15.23

Jag kom just hem från en underbar fotografering på Galleri Bergman :) Vi fick låna kläder från Vero Moda och temat var stilrent och fashion. Bilderna kommer bli svartvita sen så kommer bli ursnyggt! Lägger upp resultatet i portfolion när dom är klara:)

Man känner verkligen varje gång att det är det här man lever för!

Bild lånad från joakimlindqvist.se


ANNONS

Sotad Partylook

Mon, 24 February, 2014 17.37

I dagens video visar jag hur man enkelt kan få till en bronze/guldig sotning som kommer passa perfekt till utgången med tjejerna eller helt enkelt en het dejt ;) Så kolla in om du känner att du vill byta ut den klassiska svarta sotningen mot något lite mjukare och mer exotiskt!

xoxo


Electric Blue

Tue, 18 February, 2014 17.00

Nu är jag trött på vintern och vill ha sommar och färg! Men eftersom jag inte kan styra över årstiderna så fick jag istället fokusera på det jag kan styra över, färger! :D Så dagens tutorial är en knallig blå makeup som kommer passa perfekt till våren och sommaren :)


xoxo


Videotutorial: Kat von D

Wed, 12 February, 2014 16.23

Igår la jag upp en bild + steg för steg text till gårdagens Kat von D inspirerade sotning. Men självklart slutar jag inte där utan jag har även en video till looken! Här visar jag snabbt och enkelt hur man fick till sminkningen och hur det är lika snyggt att para ihop sotningen med neutrala läppar, likaväl som mörka och röda ;)


xoxoKat von D inspirerad sotning

Tue, 11 February, 2014 14.06

Videotutorial på hela den här looken kommer upp imorgon!

1. Börja med en primer över hela ögonlocket. Lägg sedan en shimmrig champangeskugga över hela locket och tona uppåt.

2. Använd dig av en krämig svart kajalpenna. Börja från mitten av övre fransraden och dra utåt och uppåt i form av en halvmåne upp i globlinjen. Sudda sedan men en liten pensel.
Dra även ner eyelinern till mitten av undre fransraden och sudda.

3. Tag sedan en fluffigare borste med en mörkbrun skugga på och sudda över för att få en fin gradering. Gå sedan tillbaka med en mindre pensel och svart skugga över själva linjen för att förstärka den.

4. Upprepa dessa steg tills du är nöjd. Fäst sedan ett par ytterfransar längst ut i franskanten och lägg på mascara.

KLART!

Produkter jag använt mig av:

* Too faced shadow insurance

* 88 neutral palette (champange och svart)

* Maybelline Master drama khol liner (Ultra black)

* H&M Shadowland palette (mörkbrun nr 22)

* Max Factor Excess Volume Extreme Impact Mascara

* Ytterfransar från Asien

XOXO


Purple and Gold

Mon, 10 February, 2014 17.33

Dagens makeup blev inspirerad av en makeup jag gjorde i somras :) Färgerna går i guld och lila vilket är två färger som går ihop väldigt fint. Så om du vill ha en mjukare sotning med lite mer färg, testa denna!

Inspiration:

Dagens:


xoxo


GET READY WITH ME

Sat, 8 February, 2014 17.08

Dagens look:xoxo


200 prenumeranter

Fri, 7 February, 2014 10.30

Idag vaknade jag upp till 200 prenumeranter på min youtubekanal :) Blev lagom glad då vill jag lova! Är så himla kul att se när saker går framåt och folk faktiskt gillar det man gör. Så idag blir nog en bra dag! Tack till alla som prenumerarar! Och om du inte gjort det än, in och kika vettja :) 

MISSCHEETAH094

xoxo


Kissable Lips

Thu, 6 February, 2014 17.19

Nu under vinter blir man ju lätt torr, särskilt om läpparna! Därför har jag gjort en kort video med tips på hur man kan ta hand om sina läppar på olika sätt så att dom håller sig mjuka och härliga även under vinter! :)


xoxo


Videoportfolio

Tue, 4 February, 2014 12.16

Här är en liten video på olika makeuplooker som jag gjorde under 2013 :) Det är en blandning av fotograferingar, kunder och lite lek hemma! Så om ni vill ha lite inspiration eller bara vill se vad jag har roat mig med under 2013, kolla in videon :)xoxoANNONS

Jag är en glad och kreativ makeupartist från Karlstad! Här lägger jag upp bilder på mina senaste jobb och sminkningar över lag, och även lite tips och egna inspirationsbilder :-)

Kolla även in min huvudblogg: Fames.se/Cheetahbeauty :)Logga inInstagram @victoriasonno
Follow @victoriasonno at instagram.com