Gott nytt år!

Tue, 31 December, 2013 21.33

Gott nytt år alla gullfisar! Nu ser vi till att 2014 blir ett bra år! :)

xoxoANNONS

Giveaway tips!

Sat, 28 December, 2013 22.34

Mina fina vän Dana håller just nu en giveaway på sin youtubekanal med målet att nå 100 subscribers. Så kolla in videon och supporta henne, det är hon värd! :)

Passa på att slänga en blick på min lilla kanal när du ändå är inne och varför inte stötta mig och när du ändå håller på!;) Det skulle göra mig superglad! :)

/ My lovely friend Dana is hosting a giveaway right now with the goal to reach 100 subscribers. So check out the video and support her,she deserves it! :)

Make sure to take a look at my little channel while you're there and why not support me as well while you're at it! ;) It would make superhappy! :)

Misscheetah094

Dana sky


xoxo


Mina favoritprodukter 2013!

Fri, 27 December, 2013 19.40

Här kommer några av mina favoritprodukter från året som gått! :) Vilka är era favoriter?

xoxo


Collabvideo!

Mon, 23 December, 2013 11.18

Häromdagen gjorde jag min första collabvideo tillsammans med supersöta charliexpresstv! Vi använde liknande färger men hon gjorde en dagsmakeup och jag en kvällsmakeup.

Det var superkul och jag tycker verkligen att ni ska kolla in henne youtubekanal likaväl som min! :) Hoppas ni gillar min tutorial!


xoxo


I am Misscheetah094 ♡

Thu, 19 December, 2013 13.34
Vad sägs om att göra någon..(erhm..mig)..lite extra glad nu såhär i juletid och kika in på min beautykanal!? :) Och varför inte klicka på den lilla prenumereraknappen när du ändå är igång!:)
Det hade varit världens bästa julklapp^-^

Youtubelänk: Misscheetah094

xoxo


Skillnaden smink gör..

Wed, 18 December, 2013 16.25

Om ni klickar er in på min facebook sida så kan ni se en snabb video på vilken skillnad en enkel sminkning faktiskt kan göra. Man vet inte om ska tycka att det är läskigt eller rent av fantastiskt, men det är en av anledningarna till att jag älskar det jag gör. Möjligheterna är oändliga..

Makeupspecialist Victoria Sonnö

xoxoHoildaylook#4

Fri, 13 December, 2013 16.18

Här kommer min fjärde jul/nyårs makeup! Denna gången körde jag på sotade ögon och röda glittriga läppar, inspirerat av sminkningen jag gjorde på en av modellerna under vår nyårsfotografering på Jaguar nattklubb :)

Enjoy!


xoxoIt ain't easy getting it right all the time..

Thu, 12 December, 2013 19.09


Det är inte alltid orden rullar rätt i munnen!

xoxo


Holiday inspiration

Thu, 12 December, 2013 11.39

Här är några videos på snygga och festliga sminkningar som passar perfekt till nyår eller julfesten! Man kan aldrig få för mycket inspiration :)

/ Here's a few videos on some pretty and festive makeuplooks that are perfect for new years or the holidayparty! You can never have too much inspiration :)

Misscheetah094Purplelipgl0ssSmashinBeauty


xoxo


Nyårsmakeup

Mon, 9 December, 2013 17.58

Eftersom jul och nyår ligger runt hörnet och jag gjort en del julinspirerade makeuper redan så tänkte jag att det är bäst att göra en look som passar sig bra till nyår!:)

Jag tror att jag kommer köra på den här sminkningen själv när vi byter år då det är en look som passar till väldigt mycket, klädmässigt :)

Kika in och prenumerera på min youtubekanal för fler videos: Misscheetah094 :)

Enjoy!

xoxoANNONS

Jag är en glad och kreativ makeupartist från Karlstad! Här lägger jag upp bilder på mina senaste jobb och sminkningar över lag, och även lite tips och egna inspirationsbilder :-)

Kolla även in min huvudblogg: Fames.se/Cheetahbeauty :)Logga inInstagram @victoriasonno
Follow @victoriasonno at instagram.com