Why so serious..

Fri, 25 October, 2013 21.20

En utav kvällens Halloweensminkningar:

The Joker

xoxoANNONS

Fotografering: Konst i svartvitt

Thu, 24 October, 2013 19.26

Idag var jag på Sundstagymnasiet och hjälpte till med sminkningen inför en fotouppgift. Temat var konst och bilderna ska sedan bli mörka och svartvita, så det skulle vara skarpa markeringar och hårda kanter. Resultatet får ni se lite senare!

Här är en backstage bild precis i början av sminkningen:

xoxo


Bilder från Elite Hotell

Mon, 21 October, 2013 18.10

Här är några av de bilder som togs på stadshotellet i Lana Del Rey tema:

Makeup/Hår: Jag Victoria Sonnö

Modell: Sofia Jahnke sssofiajahnke.blogg.se/

Foto och redigering: Joakim Lindqvist joakimlindqvist.se/


Come play with me...

Sat, 19 October, 2013 17.45

Om du inte vet vad du ska vara till Halloween än, varför inte satsa på en..clown? ;)

xoxo


Photoshoot på Stadshotellet à la Lana Del Rey

Fri, 18 October, 2013 17.20

Har varit och fotat på Elite Hotell inne i stan idag. Jag agerade både makeupartist och hårstylist, superkul! Bilderna skulle ha lite Lana Del Rey tema så vi fick låna en lite mer gammaldags svit för att få den perfekta känslan. Bilderna jag såg blev riktigt fina och så fort jag får dom så slänger jag upp dom här :)

Inspirationsbilder:

xoxo


Ombre sunset eyeliner

Tue, 15 October, 2013 12.12

Jag hade tänkt att jag bara skulle ha en simpel röd eyeliner idag, men när jag satte mig vid sminkbordet så kom jag på att jag kunde göra en ombrelook ist, alltså gå från ljusare till mörkare (eller tvärtom). Så allt jag gjorde va att spraya min settingspray på en mixplatta, det funkar helt ok med vatten också, och skrapade ner lite av mina ögonskuggor (gul,orange och röd) på varsitt ställe och blandade tills de blev mer flytande. Sen är det bara att måla och försöka blanda ihop färgerna så snyggt som möjligt så man inte får några fula kanter :) Det är enkelt men ser ändå ut som man har ansträngt sig och verkligen tänkt till!


Quick and easy sugarskull:

Sat, 12 October, 2013 18.20

I videon nedan visar jag hur man snabbt och enkelt kan skapa en skrämmande look för Halloween genom att använda enbart sitt vardagssmink. Jag använder mig i princip bara av ögonskuggor och eyeliner. Superenkelt och superbra om man inte hinner skaffa någon kostym till Halloween. Släng bara i en blomma i håret och sätt på dig någon snygg klänning (gärna svart) så är du klar!

Kolla gärna mina andra videos på: http://www.youtube.com/user/misscheetah094

xoxo

- Victoria


En höstskönhet

Mon, 7 October, 2013 10.20

Det här är en av de sminkningar som jag är mest nöjd med från i år. Bilderna togs under en fotografering till min portfolio och genom att bara titta på hennes oerhört fina hårfärg så visste jag att jag ville göra en lite höstvänligare sminkning i varma toner.

Jag fokuserade på att markera hennes ögon ganska starkt och arbetade med ögonskuggor i guld och orange för att locka fram samma toner i hennes hår. Resultatet blev genomträngande och supersmickrande!

Fotograf under denna fotografering var Nadia Paziraei. Kanonduktig tjej! Så söker ni en talangfull fotograf, kolla upp henne!

xoxo


Mörka bäriga läppar till hösten

Sat, 5 October, 2013 21.18

Något jag älskar med hösten är att man kan rocka de lite mörkare läppfärgerna och då även ha det lite mer neutralt på ögonen. Så simpelt men så snyggt! Några lager mascara och ett mörkrött/lila läppstift och du är klar för dagen!

En bärig färg är perfekt till gröna ögon då det verkligen tar fram färgen i dom!

Makeup: Victoria Sonnö

xoxo


Simpel brudmakeup efter bild

Fri, 4 October, 2013 21.44

Som sista uppgift i min utbildning skulle vi kopiera olika sminkningar från bilder så exakt som möjligt. Vi fick inga instruktioner, inga tips, bara bilder.

Här är en av sminkningarna vi skulle återskapa, en väldigt simpel brudmakeup. Ingen direkt ögonskugga, ingen rouge eller shading. Helt enkelt väldigt simpelt och neutralt. En perfekt look för den som aldrig riktigt sminkar sig annars men ändå vill ha lite mer markerade ögon.ANNONS

Jag är en glad och kreativ makeupartist från Karlstad! Här lägger jag upp bilder på mina senaste jobb och sminkningar över lag, och även lite tips och egna inspirationsbilder :-)

Kolla även in min huvudblogg: Fames.se/Cheetahbeauty :)Logga inInstagram @victoriasonno
Follow @victoriasonno at instagram.com