Green eyes love purple shadow

Tue, 24 September, 2013 13.46

Om man har gröna ögon så är lila ögonskugga riktigt snyggt! Det tar fram det gröna lite extra. Och eftersom jag själv har gröna ögon så är det en färg som jag gärna dras till.

Så idag bestämde jag mig för att rocka denna underbara färg! Och eftersom jag har slutprov idag och därmed kommer avsluta min makeuputbildning och bli diplomerad (*fingers crossed*), så tänkte jag glamma till det lite extra med strasstenar i ögonvrån. Det gör vilken look som helst lite roligare ;)

Jag har även en videotutorial uppe på youtube på en look som är i princip identisk till denna, enda skillnaden är att i videon använder jag inga stenar och den är lite mörkare. Annars är det väldigt likt :)

Kolla in den på: http://www.youtube.com/watch?v=17ZL6n4WnV4ANNONS

Oh color!

Sun, 22 September, 2013 16.58

Jag älskar färg, oavsett säsong! Det här är en sminkning som jag gjorde för ett tag sedan när jag fick en liten färgkick. Gult, orange, rosa/lila i globlinjen och blå/lila eyeliner istället för svart eller brun. Bara det gör det hela så mycket roligare! Just denna är "Ultraviolet" från BHcosmetics. Jag älskar den, men den är rätt svår att få bort :/.. man får lätt ett svagt lila märke där eyelinern varit vilket gör att man ser lite sjuk ut. Men har man en bra remover så är det inga problem!Indianer i framtiden?

Thu, 19 September, 2013 19.11

Då min kreativa sida behövde komma ut lite och jag tidigare under dagen hade sett ett flertal bilder på indianer och känt mig grymt inspirerad av dom, så passade jag på att göra en liten tolkning på hur jag tror att indianer skulle se ut i framtiden! Förmodligen lite färggladare och med lite mer bling ;)Kvällsmakeup

Wed, 18 September, 2013 21.19

Här en en ganska klassisk kvällsmakeup som jag gjorde idag. Det var veckans läxa och vi skulle göra den utifrån ett sminkkort. Det är fokus på lite skarpare linjer, sotade övergångar och i en blå nyans. Allra snyggast blir att köra på skimrigare skuggor då det faktiskt är en kvällsmakeup och man då kan köra på lite extra. Matcha med neutrala läppar och ett par snygga fransar!

Större bild finns i min portfolio.Passion for pinups

Mon, 16 September, 2013 13.44

50tals makeup måste vara min absoluta favoritmake. Snygg  eyeliner, välformade bryn och knallröda läppar. Det är stil och klass samtidigt som det är en sexig och sensuell look. Enligt mig är det den perfekta blandningen och den går alltid hem, både till vardags och fest. Särskilt om man som jag är väldigt ljus i hyn, då är det superfint! Men om man bara ändrar på nyanserna i läppstiftet så är den en look som alla kan rocka.Purple lipstick and sparkly eyes

Sat, 14 September, 2013 15.14

Om det är något som jag har blivit smått förälskad i så är det lila läppstift. Först tyckte jag att det var lite för mycket men ju mer jag använder det desto mer älskar jag det. Ett tips är att i början kanske använda ett mer rosa läppstift och dutta lite lila i mitten för att få en lite mer lila nyans. Eller så kör man stenhårt på det och rockar ett hel-lila läppstift!

Jag lekte nyss runt lite med mitt knallila läppstigt från Milani i färgen "Violet volt". The picture is not doing it justice!Bas:

Fri, 13 September, 2013 21.40

Det viktigaste i en snygg sminkning är att ha en bra bas. Detta var även vår första uppgift i min utbildning för att bli makeupspecialist. Mitt resultat blev såhär:

Man ska lägga en medium-täckande foundation i ens egen hudton och hudfärg, täcka eventuella blemmor och mörka ringar under ögonen med concealer (ljusare under ögonen och i ens hudfärg på blemmor, gärna i en gul ton då det slår ut det röda) och sedan ett puder för att få det att sitta. Jag föredrar transparanta puder då dom mattar ner lite mer. Sedan har jag skuggat och highlightat mitt ansikte så att det passar min ansiktsform.

Bilden är inte redigerad. It's the magic of makeup <3

- Makeupartist Victoria SonnöANNONS

Jag är en glad och kreativ makeupartist från Karlstad! Här lägger jag upp bilder på mina senaste jobb och sminkningar över lag, och även lite tips och egna inspirationsbilder :-)

Kolla även in min huvudblogg: Fames.se/Cheetahbeauty :)Logga inInstagram @victoriasonno
Follow @victoriasonno at instagram.com