Mermaid Inspired Party Look

Sun, 9 November, 2014 21.25

Ännu en video! Det är ju så roligt det här när jag äntligen har ordentliga lampor :-) Då är det bara att köra! Idag gjorde jag iallafall en liten spinn på en makeup som jag gjorde för några veckor sedan. Dock ville jag göra den lite mer partyaktig så resultatet ser ni här:

Inspiration:

Resultat:


ANNONS

Video: Adriana Lima Vogue Paris Cover

Wed, 5 November, 2014 17.54

Jag satt och letade lite inspiration tidigare idag ( jag fick mina studiolampor igår så nu blir det massor med nya videos!) och jag snubbla över den här bilden av Adriana Lima på framsidan av Vogue, november 2014. Hon har en mörk grå sotning tillsammans med ett par nudefärgade läppar, väldigt passande för de mörka höst/vinterkvällarna som nu är här. Så jag bestämde mig för att göra min egen version av hennes look och vips så har vi en ny video!


Video: Queen Of Hearts

Tue, 28 October, 2014 13.12

Jag har inte gjort en video på så länge så när solen tittade fram häromdagen var jag ju tvungen att få ihop åtminstone en halloweenvideo. Jag ska dock beställa riktiga studiolampor under veckan så framöver kommer det bli mycket fler videos, yaaay! Ge gärna förlag :) Men som sagt jag ville få ut en relativt enkel men effektfull tutorial inför halloween, så jag gjorde min egna tolkning av The Queen Of Hearts, The Red Queen.


Halloweenlook#4: Clown

Tue, 21 October, 2014 15.16

Igår la jag upp min 4:e halloweenlook på min huvudblogg fames.se/cheetahbeauty
och den fick massor av härlig feedback både på bloggen och på instagram @cheetahmakeupartist. Så jag tänkte att jag slänger upp den här också! :D


Halloweenlook #1 : skull

Wed, 8 October, 2014 20.17

Om bara någon vecka är det dags för Halloween! Åh som jag har längtat, det är verkligen makeupartisternas högtid :)  Jag tänkte iallafall att vi skulle börja med en klassiker, en döskalle sminkning som har fått ett relativt nasty kulhål rätt i pannan.


Reklamfilm #2

Thu, 25 September, 2014 8.52

Under tisdagen och onsdagen var jag on set för räddningstjänstens årliga "släck ljusen"-reklam. Inspelningen höll på hela tisdagen och under onsdagsmorgon och det var jag som stod för makeupen :) Jag fick jobba med riktigt härliga människor och arbetshörnan som jag fick i studion var ju minst sagt en av de bättre (!) då man ofta hamnar i ett trångt och dåligt belyst litet utrymme, håller ni inte med? Så början av denna veckan har varit riktigt bra! Jag får inte berätta något mer angående reklamfilmen mer än att den kommer börja sändas runt förste advent. Det ska bli spännande att se resultatet :)


Photo: Natural Beauty

Tue, 16 September, 2014 21.57

Här är lite bilder från en fantastisk plåtning jag jobbade med i våras tillsammans med fotograf Ida Boman och modell Klara Björk Adamsson. Looken skulle vara väldigt naturlig och inspirationen bakom hela fotograferingen var ”liftare”. Jag är förälskad i resultatet då Klara är en av de grymmaste modeller jag har jobbat med, that face!


Makeupstore "Atomic" - Ett måste!

Tue, 9 September, 2014 23.09

När jag såg det här läppglanset ställde sig makeupartisten inom mig och skrek rakt ut. J*VLAR vilket läppglans! Perfektion, det är allt jag har att säga. Dock fanns det inte i butik när jag var i Göteborg, men hemma i stan fanns det några få kvar så jag fick ett undanlagt och hämtade hem skönheten igår. Det är så värt priset (185kr) särskilt om du är makeupartist, då är det här glanset ett måste för höstens alla fotograferingar. Mums säger jag bara! Läppglanset går under namnet ”Atomic” och har precis kommit ut i Makeupstores nya kollektion ”Scream”.


Video: Kylie Jenner

Fri, 8 August, 2014 20.56

Kylie Jenner's makeup har ju verkligen uppmärksammats den senaste tiden. Massor av fransar och markerade läppar, lite 90tal över det hela. Så jag var ju självklart tvungen att ta mig an denna fabulösa look! Här är resultatet :)


Gold Everywhere!

Sat, 2 August, 2014 16.32

Gårdagens makeup gick i guldiga toner, både till ögonen och läpparna. I love it!ANNONS

Jag är en glad och kreativ makeupartist från Karlstad! Här lägger jag upp bilder på mina senaste jobb och sminkningar över lag, och även lite tips och egna inspirationsbilder :-)

Kolla även in min huvudblogg: Fames.se/Cheetahbeauty :)Logga inInstagram @victoriasonno
Follow @victoriasonno at instagram.com