KURS I TUNN EYELINER/FRANSMARKERING

Mon, 19 November, 2018 23.00

Utbildning i tunn eyeliner/fransmarkering är en vidaregående kurs för de som tidigare gått vår grundutbildning med fokusering på 3D bryn, micropigmentering.

När permanent makeupartisten arbetat med djup och känslan i huden ett tag kan vi fortsätta utvecklingen för att tatuera fler olika typer av behandlingar där bl.a tunn eyeliner/fransmarkering är en väldigt efterfrågad behandling.
Likaväl som det är en efterfrågad behandling är det samtidigt en behandling många är rädda för då det är så nära ögat. Därför är det viktigt att du som utövare kan hantera tekniken så du tar hand om dina kunder på bästa sätt. Hur gör du för att få de känna sig trygga och vara så smärtfritt som möjligt? Några av de moment som är väldigt viktiga när det handlar om denna typen av behandling.

Inför kursens start skickar vi ut kurskompendium som elev kan läsa på hemma inför kursens start. På plats vill vi kunna fokusera på teknik och praktisk träning. Öva, öva, öva… ger färdighet. Träning på (fejkskinn) så elev känner kontroll innan första inbokade modell kommer där lärare visar hur en behandling går till och elev sedan själv får avsluta med egen modell.

Vi är väldigt glada och se hur trygga våra elever är efter att de jobbat med micropigmentering ett tag.
Men med rätt utbildning har du kontroll och du kommer få många nöjda kunder framöver.

Eget arbete med läxor och inlämnade bilder på behandlingar utövade på egen hand väntar!

mer info på www.pmuacademy.se


* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Jag har arbetat som makeupartist sedan 2009 och som Permanent Makeupartist sedan 2014. Jag driver min salong Gedin Studio i Stockholm.Logga inInstagram @gedin_studio
Follow @gedin_studio at instagram.com