PUNK

Sun, 8 September, 2013 0.18ANNONS

OMBRE LIPS

Tue, 2 July, 2013 17.44

Ombre lips är något som nu har blivit mer och mer populärt. Och det är inte svårt alls! Däremot kan jag hålla med om att resultatet efter ett tag "smetar ut sig" tyvärr, men använder man mer naturligare toner så håller det i sig ett bra tag ändå. 

På bilderna ovan har jag använt mig utav Eyepencil Black (MUS) och Snowflake (MUS), och även en lila tonad läppenna för att få den kalla lila nyansen!Glitter Eyes

Mon, 24 June, 2013 19.29

Sminkade vår söta praktikant idag, och som vanligt får de testa på det mesta. Så kul att dem är så intresserade, och alltid kul att få testa olika sminkningar på dem! En favorit i repris

Tue, 18 June, 2013 1.41

Här har vi en personlig favorit i repris! Lite färg gör det lilla extra till din makeup. Ett super tips om du vill att det ska gå fort, vill testa något nytt eller om du bara älskar färg!

Alla använda produkter kommer ifrån Makeupstore. 

MS Satin, MS  Masai (favorit att sota med), MS Smog & MS Deadly i ögonvrån för lite mer djup. Sedan lite guld shimmer mitt på locket. 

Ett tips att förstora ögat lite är att bara sota i globlinjen, alltså INTE gå ner och sota som ett "C" i ytterkanten. Och sedan ha en bra highlight nedanför bryn och på själva ögonlocket. Min fokus ligger alltså mitt i globlinjen endast. Och avsluta med en eyeliner, och en färgklick på pennan - KLART!Ny här!

Tue, 18 June, 2013 1.11

Hej alla! Jag är ny här på sidan, men ska försöka förstå mig på denna sidan så snabbt som möjligt:) 

Jag heter iallafall Tina. Jobbar som makeup artist och brinner verkligen för detta yrke. Här kommer jag att visa upp lite av vad jag kan, och gärna komma med lite inspiration och tips! 

Här kommer en gammal makeup av mig, gjord på världens finaste tjej! 

Fotograf: Vicky Ruckman Le

Makeup

Mon, 17 June, 2013 13.06
ANNONS

Hej på er! Mitt namn är Tina Thornberg, en 22 årig tjej som jobbar som makeupartist i Karlstad.

Kontakt:
tinathornberg@hotmail.comLogga in


Instagram @tinathornberg
Follow @tinathornberg at instagram.com