New in - DIOR

Fri, 1 November, 2013 18.07

Christian Dior - Diorshow Fusion Mono - 381 Millenium - 340kr

Införskaffat mig ännu en cream eyeshadow. Håller ni utkik på bloggen så kommer det upp bilder från jobb nästa vecka då ni får se den på modellerna.

När det kommer till dessa produkterna så anser jag själv att man tjänar mer på att betala lite extra och köpa från Chanel, Dior och andra dyrare märken. Det håller längre, är drygare och det blir ett bättre resultat.

Just cream eyeshadow är något jag använder dagligen på mig själv, oftast mina från Chanel, men efter att ha testat några från Dior så är jag säker på att det kan bli en av favoriterna. Den på bilden här ovan är magisk, de har några fler färger, skulle vilja äga var och en av dem. Den går på 340kr och är en liten förpackning på några ynka gram. Men den håller i evigheter, den är otroligt dryg - behövs näst intill ingenting för att få bra resultat.

Har budget alternativ till er som är intresserade, det kommer upp senare!


* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Tina Carlsson, 21 years old.
Qualified and working as a professional makeup artist, hair stylist and fashion stylist.

My interests include everything from makeup, fashion, photography, art and design.

Here on the blog you can keep up with my work, backstage posts from fashion shows, photoshoots and other fashion & beauty related events I'm at, hopefully you will find lots of inspiration!


Winner of "Yrkes SM" 2012 - MakeupLogga in


Instagram @tinacarlsson
Follow @tinacarlsson at instagram.com