Wedding makeup

Mon, 28 October, 2013 23.22

Här ser ni ett mini kollage från senaste bröllopet jag sminkade till. Jag stod för makeup på både bruden och de två tärnorna.

Det är något speciellt med just att jobba på bröllop som jag har gjort nu hela sommaren och in på hösten. Speciellt när man gör mest avant garde, fashion, catwalk och fashion photography vanligtvis, bröllop är beauty all the way. Det är personligt, glatt & inspirerande!

Just bröllop är ju en av de viktigaste dagarna för många, och när jag då blir rekommenderad av andra människor jag inte känner så blir man verkligen super glad. Det är också väldigt varierande arbetsmiljöer, jag har sminkat till bröllop på olika hotell, slott, hemma hos kunden & salonger. 

Det finns många som aldrig fått chansen att sminka till ett bröllop och när jag som är så ung redan har gjort så här många bröllops uppdrag, då vet man att man gör något rätt! Ser fram emot framtida kunder, brudar & deras följen!


* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Tina Carlsson, 21 years old.
Qualified and working as a professional makeup artist, hair stylist and fashion stylist.

My interests include everything from makeup, fashion, photography, art and design.

Here on the blog you can keep up with my work, backstage posts from fashion shows, photoshoots and other fashion & beauty related events I'm at, hopefully you will find lots of inspiration!


Winner of "Yrkes SM" 2012 - MakeupLogga in


Instagram @tinacarlsson
Follow @tinacarlsson at instagram.com