Presentation om mig!

Sun, 9 March, 2014 15.03

Så vem är jag? Sheila Perera heter jag och bor i Hedesunda ca fyra mil ifrån Gävle. Där bor jag med min mamma, Pappa Lasse, två små bröder, tre katter, en liten kanin och såklart hunden Rut. På landet kallas det, men för mig är det väl inte riktigt som jag förställer mig att bo på landet. I vår lilla skokartong bor vi och ca 10 minuters gångväg ifrån står min lilla ponny. Önskan hade ju såklart varit att bo så pass att man skulle kunna ha häst på gården men så blev det inte. I Årsunda bor min pojkvän Emil, så en hel del tid spenderar jag även där. Jag är på mitt andra år i Frisörutbildningen på Realgymnasiet i Gävle. Och njuter av varje stund. Har sen i Februari arbetat av mina Trainee timmar på Frisörerna på Gården i Gävle. Även där njuter jag av varje stund bland dessa fina människor och den underbara miljön. Jag har sedan fem års ålder suttit på hästryggen till sist efter många år av tjat blev jag äntligen ägare till min Häst Bally Vary Lad (Valle)

Hoppning är och har alltid varit det jag velat satsa på inom ridsporten, i sommar ska vi börja ut och tävla och förhoppningsvis dra med oss en del rosetter hem. Då Valle är en stor del av mitt liv kommer även han ha en del av denna blogg.

Så vad mer? Jag älskar att få skapa saker om det har med hår, färg, garn eller stenar att göra har ingen större betydelse. Alltså kommer ni få se en hel del pyssel. 

Men självklart med tanke på vart jag hamnat kommer såklart MESTA delen av bloggen vara om hår.


* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Här kommer jag skriva om min utbildning till frisör. Mitt intresse för konst av alla dess slag och mina älskade djurLogga in