Lipart

Tue, 20 May, 2014 20.19

Att måla läpparna är lite småkul. Själv har jag en liten mun så det får inte rum så mycket. Denna gång testade jag blommor på svart bakgrund. Det finns läppstiftssealer som troligen skulle förlänga hållbarheten. Men det är  inget som håller en hel kväll. Jag använde MACs Fix + att blanda färgerna med och det höll förvånansvärt bra. Men jag varken åt eller drack nåt undertiden jag hade detta. 


ANNONS

Bra pris på Real Techniques

Mon, 19 May, 2014 18.44

Hos iherb.com är det just nu 20% på Real Techniques borstar. Jag har en del Real Techniquesborstar och jag gillar dom skarpt. In och fynda snabbt, det gäller bara tills på onsdag (21/5). Använd gärna koden HBP421 , eller denna LÄNK , så får ni några dollar avdraget på erat köp när ni genomför köpet. Jag brukar oftast välja DHL Express International som kostar 8 dollar, då har man paketet hemma på 4 dagar!! Det finns en hel del annat att shoppa hos iherb också. Glöm inte lägga i en freebie också.


Festivalmakeup

Sat, 17 May, 2014 21.08

Många bloggar har gjort tips på festivalmakeup. Här kommer mitt bidrag. Jag kombinerar även sommarens två heta färger på läpparna, orange och rött i ett par ombreläppar.

Produkter som använts..

Primer: Estee Lauder Matte and Perfecting Primer

Bas: Oriflame Skin BB Cream spf 30 ( lätt täckning med solskyddsfaktor)

Puder: Elf Cosmetics Mineral Booster

Bronzer: Too Faced Bronzed and Poreless Bronzer

Rouge: Tikei's Sunrise och Make up Stores Lush

Highlighter: Tikei's Finishing Veil Glow

Ögonprimer: Urban Decay Primer Potion

Ögonskuggor: Ljus beige / hudfärgad på hela locket. Gul ögonskugga på mitten av locket. Orange skugga i yttre ögonvrån och en rosa skugga längst ut i yttre ögonvrån och upp mot globlinjen.

Eyeliner: Very Me Clickit Eye Liner, färg Blå. En heldragen linje på locket med utdraget sträck i inre ögonvrån och som avslutas med en vinge i yttre ögonvrån.
Bryn: Anastasia of Beverly Hills Brow Wiz Medium Ash

Mascara: Oriflame Beauty Wonder Lash Waterproof Mascara

Läppar: Elf Cosmetics Studio Matte Lip Colour i färgen Red Carpet som utgör läpparnas konturer. Sen Macs läppstift Morange i mitten så ombreeffekten kommer fram.

Done! Ha en kul festivalsommar!!

Oriflames produkter hittar du HÄR.


Friday ombrelips

Fri, 16 May, 2014 14.30

Varför inte poppa upp fredagen med lite ombrelips?!


Blått och silver

Fri, 16 May, 2014 10.35

Blått med silver. Silvret är duttat mitt på locket för en uppljusande effekt. Lite som en månstrimma. Färgerna kommer ifrån en palett med en massa färger i. Tyvärr glömt var jag köpt den. Eyelinern kommer ifrån L'Oreal och mascaran från Oriflame.


Pink and purple with sharp edges

Thu, 15 May, 2014 17.55

Rosa och lila är en mjuk fin kombination. Skarpa kanter kan göra det hela lite fräckare :)ANNONS

Lite smått och gott. Visar gärna favoritprodukter då och då. Finns annars på http://goddessess.blogspot.com och instagram @frokennilssonLogga in


Instagram @frokennilsson
Follow @frokennilsson at instagram.com

http://goddessess.blogspot.com