Lustrous Soiree

Thu, 28 November, 2013 15.56

Skimmer och glitter räcker jag mig gärna efter just nu. Denna heter Soiree och kommer ifrån elf. Deras Long-Lasting Lustrous eyeshadowserie. Enkel att använda och jag har bara denna på locket och så eyeliner och mascara.ANNONS

Party makeup

Thu, 14 November, 2013 21.34

Nu kommer glitterårstiden med stort G. Glitter funkar ju när som men oftast blir makeupens mest glittriga till vintern. Här en sotad look med glitter på locken. Den mörkgrå är en mousseskugga med glitter/skimmer i. Ovanpå den ytterligare en skimmerskugga och för att tona ut den mörkgrå skuggan använde jag en lila skugga som suddades väl.


Silver och rosa

Fri, 8 November, 2013 19.36

Rosa och silver är en kombination jag gillar. Det är krispigt, flirtigt och lekfullt. En silvrig skugga på locket. Svart eyeliner, rosa rouge och ljusa rosa läppar. Klart!


  Blue

Mon, 4 November, 2013 19.33

Blått använder jag för sällan själv. Gärna på andra och jag tycker det är så snyggt. Jag ramade in ögonen med en mörkblå kajal, Make up Stores Deep Blue Sea. Sen använde jag en lös skimrig ögonskugga från elf, Beachy. Jag använde en lite ljusare blå ögonskugga i ögonvrån från en palett. Jag suddade den blå Beachy uppåt med en ljuslila från palett. Och så tryckte jag dit den skimriga skuggan Exite, som jag fick i Glossybox septemberbox, mitt på locket och lite i ögonvrån.
ANNONS

Lite smått och gott. Visar gärna favoritprodukter då och då. Finns annars på http://goddessess.blogspot.com och instagram @frokennilssonLogga in


Instagram @frokennilsson
Follow @frokennilsson at instagram.com

http://goddessess.blogspot.com