Gunsmoke

Fri, 12 December, 2014 20.20

Brunt på hela locket och svart skugga i yttre v:et som sedan är utsuddad utåt mot tinningen. En variant på smokey eyes. Som vanligt kan man använda vilka färger som helst. Läppar svarta med grönt som effekt.


ANNONS

LA Girl Glazed Lip Paint

Tue, 7 October, 2014 19.53

Så här ska gloss vara. Fylliga och riktigt pigmentsrika. Här är nio av de arton färger som finns för tillfället.


Brudmakeup

Sat, 27 September, 2014 21.27

Bruden önskade sotat så det körde vi på. Brudbuketten bestod av cerisa blommor så vi poppade upp den sotade sminkningen med lite cerise. Macs pigment i färgen Fuschia lite under ögonen och även lite som transition colour, eller jag har använt den som övergångsskugga i globlinjen och suddat ut den mörka skuggan med den. Lätt bas, lite rosiga kinder och  ett matt läppstift i lite  gammelrosa färg. Uppsättningen är  gjord på Salong Ahead i Vimmerby.


Yellow and pluminspiration

Tue, 2 September, 2014 20.41

Gult och plommon på ögonen tillsammans med lite blått fick bli dagens eotd. Skuggorna kommer från olika paletter. Gult i inre ögonvrån, kallt guld i mitten och en plommonfärgad skugga i yttre ögonvrån. Blått i yttre halva fransraden. Lite eyeliner, fransar och mascara så var ögonlooken gjord.


Fransar från LOVeyelashes

Fri, 29 August, 2014 15.15

Billiga lösögonfransar finns hos LOVeyelashes.com. Från Texas i USA  fick jag mitt paket härom dagen. Ardells Demi Wispies har jag på mig idag och jag älskar dom. Jag köpte ett multipack innehållandes 4 st för 9,79 dollar. Jag köpte även lite andra märken. Det kommer definitivt beställas mer.


Strip Poker & Riot House

Tue, 5 August, 2014 21.39

Kelly Osbournes kollektion för Mac finns nu tillgänglig att shoppa. Jag måste säga att det är mest läppstiften som tilltalar mig, även skuggorna.. Just nu iallafall. Mamma Sharon har också en kollektion för Mac. Nåt som tilltalar er? Mac finns HÄR


Blanda foundations

Fri, 25 July, 2014 21.09

Jag brukar mixa mina foundations så jag får en bra färg. Nu är jag på semester och använder knappt smink. Men häromdagen stod jag för ett foundationdilemma. De jag hade med mig vara alla alldeles för ljusa. Jo jag har bronzer med mig så jag kan få upp mer färg, men problemet är att med alldeles för ljus foundation blir man lätt grå i ansiktet. Så i närmaste mataffär fanns maybellines Fit Me foundation i färgen 355, den mörkaste. Den blir perfekt att blanda med, och man kan även använda den som contouring om man nu inte är alldeles för ljus. Ett tips är att testa foundationen på nyckelbenet/ bröstet. Man skyddar oftast ansiktet mer med högre solskydd/ keps/ hatt, så ansiktet är oftast ljusare än resten av kroppen. Och eftersom man alltid ska jämna ut foundationen ner mot halsen så gör det inget att man har en nyans mörkare i ansiktet såvida du jämnar ut den väl. Vill man nu inte köpa en hel flaska mörkare foundation så kan man köpa en mörkare krämig/ flytande concealer ( om man inte behöver så mycket att blanda med). Tyvärr hittade jag ingen mörk concealer, men jag kommer nog ha ganska mycket användning för denna foundation. Jag är betydligt mörkare i ansiktet och kroppen förutom mina händer där den nu visas på.


Dip Brow från Anastasia of Beverly Hills

Mon, 14 July, 2014 15.25

För ett tag sedan så köpte jag Dip Brow från Anastasia of Beverly Hills. Jag använder Brow Wiz från henne sen innan som jag älskar. Men då jag läst att Dip Brow ska sitta lite bättre på blandhy/ fet hy och även sitta bättre om man svettas så tänkte jag att denna måste jag ju testa i sommar. Jag köpte färgen blond, men den är inte riktigt optimal färg för mig. Jag hade behövt ett snäpp mörkare. Dock är de andra färgerna för mörka. Hittills så gillar jag den. Den är lätt att applicera även om man är van vid att använda pennor till brynen. Jag ska hårdtesta denna mer nu under semestern. Jag ska sola och bada med den vid några tillfällen så återkommer jag om vad jag tycker. Även mascaran the One, som jag hittills älskar, ska testas i pool och havsvatten.


Recreation of a modern Pin up

Thu, 3 July, 2014 0.35

En youtubekanal som jag gärna kikar in på är Shaaanxo. Hon fick nyligen 1 miljon följare på youtube. Så idag gjorde jag hennes senaste videomakeup. Modern Pin up. Själv skulle jag till jobbet så jag gjorde denna lite i all hast. Hade gärna haft mer rouge och det röda läppstiftet bytte jag ut mot ett mer rosanude till jobbet. Gå in och kolla på shaaanxo på youtube!!


The One mascara

Sat, 14 June, 2014 20.13

Jag gillar vattenfasta mascaror till vardags. Det är långt ifrån alla gör. En vattenfast mascara som tycks ha fallit många " vanliga" mascaraanvändare i smaken är the ONE från Oriflame. Och nu har även jag ett ex i mina händer. Jag hoppas att den även faller mig i smaken. Har ni provat den?ANNONS

Lite smått och gott. Visar gärna favoritprodukter då och då. Finns annars på http://goddessess.blogspot.com och instagram @frokennilssonLogga in


Instagram @frokennilsson
Follow @frokennilsson at instagram.com

http://goddessess.blogspot.com