Vardags makeup - Tutoiral

Thu, 5 September, 2013 20.04

Skulle precis ladda upp detta inlägget men så försvann ALLT! Så nu sitter jag och skriver om allt igen! Suck säger jag bara!

Tänkte i alla fall visa er min första tutorial och hoppas ni gillar den! Kom gärna med tips till mig sedan. Håller fortfarande på att lära mig kameran så bilderna är inte perfekta ännu, men det kommer ;)


Du börjar med att applicera en primer,  jag använde mig av Oriflame Beauty Perfecting face primer.

I följande steg kommer jag att använda mig av min favorit palett från Peggy Sage - Harmonie Sable

Börja med att applicera en mörk skugga längst ut i ögonvrån, jag använder mig av Moka.

Nästa steg är nu att lägga en ljusare skugga precis kant i kant med den mörka, denna lägger du sedan ända ut till mitten av ögongloben. Här hade jag Beige Cachmire.

Nu suddar du ihop dessa snyggt så det inte blir några skarpa linjer.

När du är klar med det lägger du den ljusaste skuggan i ögonvrån och in mot mitten av ögongloben så den möter de andra skuggorna. Sudda ihop så det inte blir någon skarp kant. Jag använde mig av Vieux Rose Irisé.

Gå sedan tillbaka till den mörkaste skuggan igen och lägg den vid undre fransraden, men bara längst ut i kanten. Till fest kan du lägga efter hela fransraden men akta så du inte ser trött ut!

Nu är det dags att ta fram din fransböjare och böja fransarna!


Sedan lägger du en tunn linje eyeliner, tjockare till fest. Nu vill vi bara rama in ögat! Jag använder mig av Peggy Sage - Cake Eyeliner

Nu är det dags att applicera mascaran. Jag använder mig av Oriflame - Giordani Gold Supreme Length Mascara. Gör så att du börjar på underfransarna, men inte alla, bara där du la ögonskuggan. Sedan lägger du på överfransarna. Mängden beror på vad du är bekväm i och vilket tillfälle. Använd gärna lösfransar till fest!

Nu är du på de två sista stegen och det är det som sätter ihop det hela. Fyll i dina ögonbryn, jag använde mig av Oriflame Beauty Eyebrown Kit. Sedan lägger du en highlight precis under ögonbrynet. Ungefär ifrån mitten och ut. Jag använde mig då av Peggy Sage - Shimmering illuminating powder - Peche

Lycka till!


* Obligatoriska fält

Sun, 8 September, 2013 17.51
Paula .
Snyggt och bra tips på naturlig look!

ANNONS
Till bloggens startsida

Hej på er!

GLÖM INTE ATT FÖLJA MIG PÅ BLOGLOVIN FÖR SE SENASTE UPPDATERINGARNA! KLICKA PÅ KNAPPEN LÄNGRE NER :D

I den här bloggen kommer ni få veta allt inom skönhet av en utbildad makeupspecialist och hudvårdsspecialist.
Ni kommer få tips och trix och kan alltid höra av er till mig för frågor till:
zandra_brodd@hotmail.comLogga in


Instagram @sandrabrodd
Follow @sandrabrodd at instagram.com

Follow on Bloglovin

{\rtf1\ansi\ansicpg1252 {\fonttbl\f0\fmodern\fcharset0 Courier;} {\colortbl;\red255\green255\blue255;\red85\green85\blue85;\red255\green255\blue255;} \deftab720 \pard\pardeftab720\sl400\partightenfactor0 \f0\fs24 \cf2 \cb3 \expnd0\expndtw0\kerning0 \outl0\strokewidth0 \strokec2 }