Sommarens favoriter - 2013

Wed, 4 September, 2013 12.26

Nu är sommaren snart helt förbi, men vilka var mina absoluta favoriter denna sommaren, 2013? Och kommer de tillbaka sommaren 2014? Kanske, vem vet.

Sommarens mascara var absolut Oriflames "Giordani Gold Supreme Length Mascara". Den gav långa vackra fransar och ju mer lager man la ju mer volym blev det. Jag tror absolut att denna kommer fortsätta hålla sig kvar under hösten också!


Sommarens läppglans går till Eveline Lipgloss no. 562! Det rosa skimriga glosset som ger ett intryck av förstorade läppar. Hett!


Sommarens bas går till Peggy Sage BB-kräm, Doré. En lätt BB-creme som ger en naturlig look, dock blev den lite ljus när man fick mer färg, men det fixades lätt med lite solpuder.


Sommarens solpuder får vi ju såklart ta också då! Och det är en gammal trotjänare från Oriflame som är lite mer röd i nyansen. Denna är ingen mindre än "Giordani Gold Bronzing Pearls"!


Sommarens rouge går till en favorit som lätt kommer hänga kvar under hösten och vintern också, nämligen Peggy Sage, nyans nr 2, Rose Santin.


Sedan har vi ju hudvården också, där är mina favoriter från min egen producerade serie för normal mot torr hud som är ansiktstvätt, hudcreme, kroppscreme, sololja, duscholja, ansiktsmask, ansiktsskrubb och kroppsskrubb. Ska för övrigt med denna serie jag satt ihop göra snyggare, nu vet jag vad som är bra och vad som fungerar och då är det ju faktiskt dags att gå vidare, eller hur? Sedan ska jag utveckla och göra fler grupper så alla ska kunna använda detta. Vill ni förresten testa något kan ni bara säga till så får ni köpa det för vad det kostar att göra och så skickar jag det till dig. Frakten blir inte alls stor! Typ 20 kr kanske? Men hör av er i så fall till min mail, zandra_brodd@hotmail.com


Sommarens ögon gel går till en som länge varit min favorit och är från Peggy Sage och är en utslätande ögon gel. Vilka är era sommarfavoriter?


* Obligatoriska fält

Wed, 4 September, 2013 12.32
MinMakeupartist
Härliga favoriter!!

ANNONS
Till bloggens startsida

Hej på er!

GLÖM INTE ATT FÖLJA MIG PÅ BLOGLOVIN FÖR SE SENASTE UPPDATERINGARNA! KLICKA PÅ KNAPPEN LÄNGRE NER :D

I den här bloggen kommer ni få veta allt inom skönhet av en utbildad makeupspecialist och hudvårdsspecialist.
Ni kommer få tips och trix och kan alltid höra av er till mig för frågor till:
zandra_brodd@hotmail.comLogga in


Instagram @sandrabrodd
Follow @sandrabrodd at instagram.com

Follow on Bloglovin

{\rtf1\ansi\ansicpg1252 {\fonttbl\f0\fmodern\fcharset0 Courier;} {\colortbl;\red255\green255\blue255;\red85\green85\blue85;\red255\green255\blue255;} \deftab720 \pard\pardeftab720\sl400\partightenfactor0 \f0\fs24 \cf2 \cb3 \expnd0\expndtw0\kerning0 \outl0\strokewidth0 \strokec2 }