Prada Stockholm!

Tue, 27 August, 2013 11.47

Fashion week i Stockholm är i full gång och jag är inte där (!) Why? Jo, har en del saker att fixa under veckan inför helgens jobb/bröllop.

Det kommer vara mängder av visningar hela veckan och har man ingen inbjudan kan man såklart se många visningar i Kungsträdgården på en storbildsskärm. Du kan även se Jenny Grettve´s modevisning inför vårkollektionen på Story Hotel.

Sedan har vi ju det, enligt mig, största som händer under SFW. På torsdag invigs nordens första Prada butik i Stockholm! (!!!) Den kommer vara på hela 650 kvm och kommer att ligga på Sturegatan. Dock är endast inbjudna gäster är välkomna in. Tyvärr har jag inte en inbjudan, men hade jag haft det hade jag inte tvekat en sekund. Det hade blivit första bästa tåg till Stockholm och hade det inte funnits ett tåg hade jag tagit bilen!

Kan inte fatta att jag missar detta?! Det är verkligen det största som händer i år. Deppig? Ja!

Ska någon av er dit? Stå utanför och sukta eller är ni inbjudna? Är ni inbjudna så säg inte det, blir så avundsjuk. Eller nej förresten, säg om ni är det. Så ni kan ge mig uppdate hela kvällen. Det är er plikt i livet att tala om vad som händer och ge mig mängder av bilder. Detta är heligt!

Är jag galen? Börjar ni bli lite rädda för mig nu? ;) Nej då, älskar bara Prada! Men varför? Enkelt! Prada står för stil, pondus, diskret lyx och attityd. Det står för "Jag vet vem jag är, jag är säker på mig själv. Men jag behöver inget flaschligt för att visa det. Enkel stil till en säker kvinna."

* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Hej på er!

GLÖM INTE ATT FÖLJA MIG PÅ BLOGLOVIN FÖR SE SENASTE UPPDATERINGARNA! KLICKA PÅ KNAPPEN LÄNGRE NER :D

I den här bloggen kommer ni få veta allt inom skönhet av en utbildad makeupspecialist och hudvårdsspecialist.
Ni kommer få tips och trix och kan alltid höra av er till mig för frågor till:
zandra_brodd@hotmail.comLogga in


Instagram @sandrabrodd
Follow @sandrabrodd at instagram.com

Follow on Bloglovin

{\rtf1\ansi\ansicpg1252 {\fonttbl\f0\fmodern\fcharset0 Courier;} {\colortbl;\red255\green255\blue255;\red85\green85\blue85;\red255\green255\blue255;} \deftab720 \pard\pardeftab720\sl400\partightenfactor0 \f0\fs24 \cf2 \cb3 \expnd0\expndtw0\kerning0 \outl0\strokewidth0 \strokec2 }