Massör jag rekommenderar!!

Sun, 25 August, 2013 13.18

Kan verkligen starkt rekommendera thai Salong Mayura i Dals Långed, Dalsland. Även för er som bor i Stockholm och längre bort, speciellt mina makeup artist kollegor!

Jag var där för ett par månader sedan och blev så otroligt hjälpt. Hon får verkligen dina knuter att släppa. Jag har gått hon sjukgymnaster i tre år och har aldrig blivit det minsta bra. Men efter en timme sist gäng med helkropp var jag som ny. 

Idag körde jag på en halvtimme rygg och axlar som jag verkligen har problem med. Efter en halvtimme var nästan allt borta. Och för en "vanlig" person med normala knuter kommer allt vara borta efter bara en liten stund. 

Jag har ju extrema knut problem, sjukgymnaster och läkare har liksom sagt att det är det värsta de sett! Så ja, då förstår ni hur otroligt bra Mayura är. 

På de massager jag har haft kostade en timme 350kr och 30 min 200kr. Det är ju inga pengar alls liksom. 

Hur ser salongen ut då? Jo, det är en liten mysig frisör salong med trevlig stämning. Sedan har hon ett speciellt rum för massage som verkligen är som att komma in i en annan värld. Så mysigt! :) 

Som sagt, ta en roadtrip hit till Dalsland och kontakta Mayura, det är verkligen värt det!

Ring till 076-890 05 36 eller smsa :)


* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Hej på er!

GLÖM INTE ATT FÖLJA MIG PÅ BLOGLOVIN FÖR SE SENASTE UPPDATERINGARNA! KLICKA PÅ KNAPPEN LÄNGRE NER :D

I den här bloggen kommer ni få veta allt inom skönhet av en utbildad makeupspecialist och hudvårdsspecialist.
Ni kommer få tips och trix och kan alltid höra av er till mig för frågor till:
zandra_brodd@hotmail.comLogga in


Instagram @sandrabrodd
Follow @sandrabrodd at instagram.com

Follow on Bloglovin

{\rtf1\ansi\ansicpg1252 {\fonttbl\f0\fmodern\fcharset0 Courier;} {\colortbl;\red255\green255\blue255;\red85\green85\blue85;\red255\green255\blue255;} \deftab720 \pard\pardeftab720\sl400\partightenfactor0 \f0\fs24 \cf2 \cb3 \expnd0\expndtw0\kerning0 \outl0\strokewidth0 \strokec2 }