Skönhets operationer!

Sun, 18 August, 2013 22.53

Det känns som jag läser över allt om skönhetsoperationer! Eller är det bara jag som drar mig till sådana bloggar kanske? ;)

Många säger att ”jag tycker man ska göra som man vill”, men de flesta säger sedan även till andra bakom ryggen ”fan vad fejk hon/han är!” Seriöst, dubbelmoral?!
Speciellt i små orter. Folk vågar inte säga till en person vad den egentligen tycker. Men att snacka skit går alltid bra.

Jag tycker faktiskt att man ska göra som man vill! Och vissa borde faktiskt göra ett ingrepp. Allt från mindre näsa, större läppar, större bröst, fettsugning. Ja, vad som nu behövs. Varför inte försöka se vacker ut om man kan? Om man har råd? Har man inte råd, ja, då har jag sminktips som kan fixa till lite.

Hade jag haft pengar hade inte jag väntat en sekund till på att förstora brösten! Varför? Jo, varför inte? Jag är inte nöjd med mina bröst, visst är de fasta och så, jävligt snygga, men vill ha dem större. Är jag fejk för de? Tycker jag inte.

Jag kan hålla med om att vissa operationer inte är nödvändiga för vissa personer, men det är ju faktiskt upp till personen att känna sig så snygg som möjligt.

Sedan finns det även de operationer som går fel. Men lilla du, du får vad du betalar för. Gå till en med bra referenser.

En annan sak jag tycker är lite rolig är läppförstorning. Många killar säger att det är så snyggt med stora fylliga läppar. Men när en gjort en läppförstorning skriver de saker som ”kuksugar läppar” ”duckface” mm. Ehm? Ville ni inte ha stora läppar då?

Gör man en läppförstorning är de alltid lite svullna i början. Lägger man på läppglans eller liknande ser de ännu större ut, i alla fall på bild. Man kan inte alltid jämföra med en bild liksom.
Men såklart finns det föööör stora läppar. Men ja, det är skillnad på läppar och läppar.

Fast en sak står jag fast vid! Vänta tills du är 18! Det kan växa bort/växa till sig.


Två bilder från gårdagens festande :)

Dålig kvalité! Men kameran är inte fixad än :)* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Hej på er!

GLÖM INTE ATT FÖLJA MIG PÅ BLOGLOVIN FÖR SE SENASTE UPPDATERINGARNA! KLICKA PÅ KNAPPEN LÄNGRE NER :D

I den här bloggen kommer ni få veta allt inom skönhet av en utbildad makeupspecialist och hudvårdsspecialist.
Ni kommer få tips och trix och kan alltid höra av er till mig för frågor till:
zandra_brodd@hotmail.comLogga in


Instagram @sandrabrodd
Follow @sandrabrodd at instagram.com

Follow on Bloglovin

{\rtf1\ansi\ansicpg1252 {\fonttbl\f0\fmodern\fcharset0 Courier;} {\colortbl;\red255\green255\blue255;\red85\green85\blue85;\red255\green255\blue255;} \deftab720 \pard\pardeftab720\sl400\partightenfactor0 \f0\fs24 \cf2 \cb3 \expnd0\expndtw0\kerning0 \outl0\strokewidth0 \strokec2 }