Golden lips

Mon, 5 August, 2013 23.25

Dagens makeup är inspirerat av det vackraste som finns, guld.

Har tyvärr världens sämsta hud just nu och vet inte och vill inte lära mig redigera bilder så ni får ta det som det är.

Varför dålig hud? Tar massa olika tabletter :(

Varför inte lära sig redigera? Varför skulle jag? Hur ska ni då kunna veta hur jag sminkar? Kanske har redigerat allt liksom. Det är allt för många skönhetsbloggare som redigerar sina makeupbilder och det är riktigt tråkigt! Såklart ändra ljus och beskära är en sak, men jag föredrar att fånga det som är på bilden utan att göra om mig eller den jag sminkar.
* Obligatoriska fält

Tue, 6 August, 2013 14.05
Sandra
Håller med dig till fullo!! Jag vägrar redigera och lära mig att redigera. Visst skulle det underlätta att få till färgerna ibland, men alltför många redigerar för mycket. Jag tycker att man ska visa hur huden/sminket är som man själv gjort. :)
Tue, 6 August, 2013 14.24
Sandra Brodd
Precis! Skönt att du håller med mig :) Klart att bilderna blir mer estetiska och passar bättre till tavlor mm om man redigerar lite, men jag gör inte estetiska bilder utan visar verkligheten. Bara för man är makeupartist och hudvårdsspecialist betyder det inte att man alltid har felfri hy, och det tror jag är bra för andra att se, speciellt yngre med sämre självförtroende :)

ANNONS
Till bloggens startsida

Hej på er!

GLÖM INTE ATT FÖLJA MIG PÅ BLOGLOVIN FÖR SE SENASTE UPPDATERINGARNA! KLICKA PÅ KNAPPEN LÄNGRE NER :D

I den här bloggen kommer ni få veta allt inom skönhet av en utbildad makeupspecialist och hudvårdsspecialist.
Ni kommer få tips och trix och kan alltid höra av er till mig för frågor till:
zandra_brodd@hotmail.comLogga in


Instagram @sandrabrodd
Follow @sandrabrodd at instagram.com

Follow on Bloglovin

{\rtf1\ansi\ansicpg1252 {\fonttbl\f0\fmodern\fcharset0 Courier;} {\colortbl;\red255\green255\blue255;\red85\green85\blue85;\red255\green255\blue255;} \deftab720 \pard\pardeftab720\sl400\partightenfactor0 \f0\fs24 \cf2 \cb3 \expnd0\expndtw0\kerning0 \outl0\strokewidth0 \strokec2 }