Mitt sätt att skriva

Fri, 2 August, 2013 0.17

Som ni märkt till skillnad från många andra bloggar så skriver jag (nästan) bara om de produkter jag gillar. Jag ser större anledning att tipsa er om vad som är bra istället för produkter jag dissar. Varför ska dåliga produkter få PR liksom? Anser jag i alla fall!

Sen är det klart att jag gör något inlägg ibland på något jag blivit besviken på, men till största del skriver jag om det jag tycker är bra. 

När företag skickar ut prover de vill att jag ska testa skriver jag om dem ifall det är något att ha. Om vi säger att jag får hem en mascara som är helt kass väljer jag att inte skriva om den, men frågar någon svarar jag såklart från hjärtat! 

Varför göra såhär då? Jo, det kan faktiskt vara så att bara för att ex mascaean är dålig betyder det inte att deras foundation är dålig. Jag tycker då att det är dumt att dra ner hela företaget i skiten på grund av en produkt! 

Men som sagt, fråga mig om du vill veta :)


Ja, nu vet ni varför typ allt jag skriver om är så bra ;) hihi 
* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Hej på er!

GLÖM INTE ATT FÖLJA MIG PÅ BLOGLOVIN FÖR SE SENASTE UPPDATERINGARNA! KLICKA PÅ KNAPPEN LÄNGRE NER :D

I den här bloggen kommer ni få veta allt inom skönhet av en utbildad makeupspecialist och hudvårdsspecialist.
Ni kommer få tips och trix och kan alltid höra av er till mig för frågor till:
zandra_brodd@hotmail.comLogga in


Instagram @sandrabrodd
Follow @sandrabrodd at instagram.com

Follow on Bloglovin

{\rtf1\ansi\ansicpg1252 {\fonttbl\f0\fmodern\fcharset0 Courier;} {\colortbl;\red255\green255\blue255;\red85\green85\blue85;\red255\green255\blue255;} \deftab720 \pard\pardeftab720\sl400\partightenfactor0 \f0\fs24 \cf2 \cb3 \expnd0\expndtw0\kerning0 \outl0\strokewidth0 \strokec2 }