Natural Guarana Sugar Scrub

Thu, 1 August, 2013 22.45

Testade en ny ekologisk socker kroppsskrubb idag och blev glatt överrskad. Alltid efter man skrubbat huden ska man smörja sig, men när jag stod där i duschen kändes huden redan återfuktad. Nyfiken som jag är, om man kändes återfuktad även när man torkat, så lät jag bli att följa min stenhårda regel att alltid smörja sig, och det gjorde jag rätt i! Känns fortfarande lika mjuk och återfuktad! Underbart!Denna fina socker skrubb innehåller bland annat druvkärnsolja som är en väldigt fin och exklusiv olja som har en lugnande och lindrande verkan på huden. Den återfuktar huden utan att man känner sig kladdig. Den är även väldigt snäll mot känslig hud. Likaså är olivoljan som också är en viktig ingrediens. 

Den innehåller även sötmandelolja som är väldigt bra för att återställa torr hud och lindrar hudinflammationer såsom även citrus oljan som produkten innehållet gör. 

Skrubben har även en uppiggande effekt, nämligen guarana. Och det funkade faktiskt! Kände mig piggare efter duschen, mer än vanligt alltså. 

Ja, den innehåller ju lite fler ingredienser, men dessa är de, enligt mig, de viktigaste.


Skrubben får 5/5 av mig! 

Här hittar du denna och den kostar 185kr.

* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Hej på er!

GLÖM INTE ATT FÖLJA MIG PÅ BLOGLOVIN FÖR SE SENASTE UPPDATERINGARNA! KLICKA PÅ KNAPPEN LÄNGRE NER :D

I den här bloggen kommer ni få veta allt inom skönhet av en utbildad makeupspecialist och hudvårdsspecialist.
Ni kommer få tips och trix och kan alltid höra av er till mig för frågor till:
zandra_brodd@hotmail.comLogga in


Instagram @sandrabrodd
Follow @sandrabrodd at instagram.com

Follow on Bloglovin

{\rtf1\ansi\ansicpg1252 {\fonttbl\f0\fmodern\fcharset0 Courier;} {\colortbl;\red255\green255\blue255;\red85\green85\blue85;\red255\green255\blue255;} \deftab720 \pard\pardeftab720\sl400\partightenfactor0 \f0\fs24 \cf2 \cb3 \expnd0\expndtw0\kerning0 \outl0\strokewidth0 \strokec2 }