Sommarens måsten!

Thu, 27 June, 2013 14.59

Hej på er!

Tänkte jag skulle tipsa om några sommarmåsten ifrån skönhet och hälsosidan Bodystore.com. Ja, listan skulle kunna bli hur lång som helst, men då orkar ni nog inte läsa så jag tar mina fyra bästa nu så länge :)

Gillar ni mina tips här får ni jätte gärna gå in och rösta på mig, då hade jag blivit super glad :D


Tävlingen avslutas den 5 juli. :) Rösta på mitt bidrag!

Klicka här för att rösta och leta upp inlägget, allt för din skönhet.

Vi börjar med ett enkelt måste att ha hemma i sitt hudapotek under sommaren, Tea treeolja som är en naturlig olja från bladen på tea tree buskten och trädet. Den används till mängder av olja hudproblem som svamp och bakterieinfektioner, acne, finnar, mjäll, klåda i hårbotten, munsår, sol och brännskador och framför allt insektsbett. Som sagt, ett billigt och smart måste på sommaren med alla mygg som äter på dig. Här hittar du denna!

Sedan har vi det självklara Arnikasalvan som utvinns av den så kallade slåttergubbeblomman/arnica montana även kallad hästfibbla. Denna salvan är ett måste för dig som rör på dig. Den lindrar nämligen överansträngda muskler eller stukningar och slag skador. Tänk dig att du spelar volleyboll på stranden, snubblar och stukar foten. Vad gör du? Lägger dig ner och tänker att hela sommaren är förstörd? Nej, du hämtar arnikasalvan! Även denna är bra mot de elaka myggbetten. Här hittar du denna skönhet!

Och vem har tid att vara förkyld under sommaren? Inte jag i alla fall! Som tur är finns det bot och förhinder mot detta, nämligen Grapefruktkärnextrakt. Hur fungerar detta då? Jo, enkelt, du droppar 5 droppar i ett halvt glas med vatten och dricker varje morgon eller när du känner att du riskerar att bli förkyld. Men tänk på att aldrig dricka detta rent eller överkonsumera då det är väldigt starkt för din kropp. Här hittar du detta botemedel :)

Och självklart, solkrämen! Nu tänker ni, Nej, nu tjatar hon om den där solkrämen igen! Men ja, det är faktiskt viktigt! Huden är ditt viktigaste organ och du måste vara rädd om den. Och för att få en snygg bränna är det viktigt att du inte bränner dig. Så använd solkräm! Denna finns i Faktor 15 (klicka här) och faktor 25 (klicka här) och denna är ekologisk. Men självklart finns det fler på hemsidan. Som vanligt ska ni aldrig använda några produkter om du är allergisk mot något av innehållen!

Och du kan alltid skriva till mig för hjälp och tips, zandra_brodd@hotmail.com


* Obligatoriska fält

Thu, 27 June, 2013 17.45
Siri
eller skulle just men fattar inte hur? vad ska jag trycka på inne på sidan?
Thu, 27 June, 2013 17.49
Sandra Brodd
Tack tack :) om du går in på länken där jag skrivit klicka här och sedan går in på topplistan ser du en blogg som heter "allt för din skönhet". Där klickar du på en knapp som det står +1 på :)

Thu, 27 June, 2013 17.44
Siri
tack för tipsen! har röstat nu

ANNONS
Till bloggens startsida

Hej på er!

GLÖM INTE ATT FÖLJA MIG PÅ BLOGLOVIN FÖR SE SENASTE UPPDATERINGARNA! KLICKA PÅ KNAPPEN LÄNGRE NER :D

I den här bloggen kommer ni få veta allt inom skönhet av en utbildad makeupspecialist och hudvårdsspecialist.
Ni kommer få tips och trix och kan alltid höra av er till mig för frågor till:
zandra_brodd@hotmail.comLogga in


Instagram @sandrabrodd
Follow @sandrabrodd at instagram.com

Follow on Bloglovin

{\rtf1\ansi\ansicpg1252 {\fonttbl\f0\fmodern\fcharset0 Courier;} {\colortbl;\red255\green255\blue255;\red85\green85\blue85;\red255\green255\blue255;} \deftab720 \pard\pardeftab720\sl400\partightenfactor0 \f0\fs24 \cf2 \cb3 \expnd0\expndtw0\kerning0 \outl0\strokewidth0 \strokec2 }