Kosmetiqa.se, Ecotools!

Tue, 25 June, 2013 19.16

Hej på er!

Idag fick jag ett spännande paket från Kosmetiqa.se, vilket är ett skönhetsföretag på nätet som säljer otroligt mycket smink och tillbehör men även nagellack. De märken de har är Maybelline, Ecotools, Loreal, Manufacturer och Benecos. 

Alla deras priser är även lägre än rekommenderat pris. Och kvalités märken till billiga priser gillar vi ju ;) Ett annat plus är att jag fick mitt paket på 1 dag! Vet inte om jag varit med om att det gått snabbare någon gång? Sjukt!


Ja, nu flöt jag ut lite, det var ju innehållet i paketet jag ville skriva om ;)

Paketet innehöll nämligen ett kit med fyra borstar och en mini necessär från Ecotools, en puderfoundation borste, en rouge/puder borste, en concealer borste och borste till ögonskugga. 

Riktigt bra borstar! Super mjuka och lätta att applicera sminket med! Tror även att mina kunder kommer älska att de är så mjuka, vem vill ha en vass borste i ansiktet liksom? ;)

Det som jag tycker är lite spännande med dessa borstar är att de är (som namnet beskriver) ekologiska, borsthandtagen är gjorda av  bambu som är en väldigt hållbar växt. Håret är av syntetiskt Taklon som inte är testat på djur. Metallen är av återvinningsbar  aluminium och necessären är gjord av bomull och hampa.

Så vi har, grymma borstar som är snälla mot miljön och djuren! 

Här kan du hitta dem! Och de kostar 188kr för ett helt set. 

* Obligatoriska fält

Tue, 25 June, 2013 20.40
Linn
Jag har gått och tittat på dessa ett bra tag men inte vågat köpa. Kanske jag går mos ni då om de är bra. Har du hunnit testa alla?
Tue, 25 June, 2013 20.46
Sandra Brodd
Det tycker jag absolut du ska göra! Ja, jag har testat alla fyra och älskar dem :) de är lite mindre än vanliga borstar så de är super lätta att ha med sig också. :)

ANNONS
Till bloggens startsida

Hej på er!

GLÖM INTE ATT FÖLJA MIG PÅ BLOGLOVIN FÖR SE SENASTE UPPDATERINGARNA! KLICKA PÅ KNAPPEN LÄNGRE NER :D

I den här bloggen kommer ni få veta allt inom skönhet av en utbildad makeupspecialist och hudvårdsspecialist.
Ni kommer få tips och trix och kan alltid höra av er till mig för frågor till:
zandra_brodd@hotmail.comLogga in


Instagram @sandrabrodd
Follow @sandrabrodd at instagram.com

Follow on Bloglovin

{\rtf1\ansi\ansicpg1252 {\fonttbl\f0\fmodern\fcharset0 Courier;} {\colortbl;\red255\green255\blue255;\red85\green85\blue85;\red255\green255\blue255;} \deftab720 \pard\pardeftab720\sl400\partightenfactor0 \f0\fs24 \cf2 \cb3 \expnd0\expndtw0\kerning0 \outl0\strokewidth0 \strokec2 }