Vilken hudtyp är du?

Sun, 23 June, 2013 23.56


Här har ni ett tappert försök på att göra en mall om vilken hudtyp du har. Det är första gången jag gör en sådan här mall, och det är i Paint, so be nice ;) haha


Varför är det viktigt att veta sin hudtyp?

Jo, alla skönhetsprodukter är anpassade efter vad för hud Du har. Har du fet hud behöver du vissa ämnen medan om du har torr hud inte alls får använda de ämnena. 

Exempel, Du har Torr hudtyp och har fått en finne och tänker "fuck! den måste bort!" Tar du då för starka ämnen för Fet hud att få bort denna finnen är risken att mängden finnar ökar.

Exempel, Du vet inte vad du har för hudtyp, eller du bryr dig helt enkelt inte att kolla vad du köper för produkter. Har du nu en normal hudtyp är det super viktigt att du inte använder produkter för fet eller för torr hud. Detta kommer förstöra ditt pH-värde i huden och din vackra, perfekta hud kommer inte vara så vacker och perfekt längre. Att ha Normal hud är det optimala, har du detta var då rädd om den!

När det kommer till din makeup bas är det super viktigt att du har rätt produkter för Din hudtyp för att få bästa och längs hållbara resultat. 

Är ni med på vad jag menar? Klockan är 12 på natten nu och jag har hållit på med denna mallen i 3 timmar för att få den bra så vet knappt Hur jag skriver nu. Men ni förstår nog? Annars får ni fråga ;)

Lycka till med ditt test!


* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Hej på er!

GLÖM INTE ATT FÖLJA MIG PÅ BLOGLOVIN FÖR SE SENASTE UPPDATERINGARNA! KLICKA PÅ KNAPPEN LÄNGRE NER :D

I den här bloggen kommer ni få veta allt inom skönhet av en utbildad makeupspecialist och hudvårdsspecialist.
Ni kommer få tips och trix och kan alltid höra av er till mig för frågor till:
zandra_brodd@hotmail.comLogga in


Instagram @sandrabrodd
Follow @sandrabrodd at instagram.com

Follow on Bloglovin

{\rtf1\ansi\ansicpg1252 {\fonttbl\f0\fmodern\fcharset0 Courier;} {\colortbl;\red255\green255\blue255;\red85\green85\blue85;\red255\green255\blue255;} \deftab720 \pard\pardeftab720\sl400\partightenfactor0 \f0\fs24 \cf2 \cb3 \expnd0\expndtw0\kerning0 \outl0\strokewidth0 \strokec2 }