Egengjord ansiktscreme

Thu, 20 June, 2013 15.06

Eftersom min ansiktscreme nästan var slut så ställde jag mig och gjorde en ny igår.

Det blev en mjukgörande och skyddande crème med innehåll som jojobaolja som är bra just för den binder in fukten i huden samtidigt som den verkar skyddande.

Den innehåller även sheasmör som har en antiinflammatorisk och solskyddande effekt. Detta gör att den är en bra dag och nattcreme då den på dagen skyddar lite mot solens strålar och på natten går in och läker huden. Sedan hade jag även i apelsinolja, förutom att den luktar helt totalt underbart verkar denna återupplivande på trött hud.

Ja, den innehåller ju lite fler ämnen, men dessa är huvudingredienserna. 


Jag kunde ju inte hålla mig så testade denna under natten. Är riktigt nöjd kan jag säga! Ansiktet kändes återfuktat trots att jag plågade ansiktet igår med pordödande experiment.  

Tog även på den på morgonen nu efter min morgontvätt och ja, det känns mjukt och skönt, inga torra partier.


Det jag tycker är bra med den här ansiktscremen är just att den passar till både torrisar, normalisar och fetisar ;)

Ja, de med normal hud kan ju ha det mesta, men den är bra förr torr hud då den innehåller återfuktande ämnen som jojoba och läkande ämnen som sheasmör.

Och den är bra för fet hud då den faktiskt också behöver återfuktning, men sheasmöret gör sin nytta här då den "läker" den orena huden som innehåller inflammatoriska ämnen som är en anledning till finnar. Även apelsinoljan är bra för torr hud då den drar åt sig överbliven fukt och ger en lyster. 
* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Hej på er!

GLÖM INTE ATT FÖLJA MIG PÅ BLOGLOVIN FÖR SE SENASTE UPPDATERINGARNA! KLICKA PÅ KNAPPEN LÄNGRE NER :D

I den här bloggen kommer ni få veta allt inom skönhet av en utbildad makeupspecialist och hudvårdsspecialist.
Ni kommer få tips och trix och kan alltid höra av er till mig för frågor till:
zandra_brodd@hotmail.comLogga in


Instagram @sandrabrodd
Follow @sandrabrodd at instagram.com

Follow on Bloglovin

{\rtf1\ansi\ansicpg1252 {\fonttbl\f0\fmodern\fcharset0 Courier;} {\colortbl;\red255\green255\blue255;\red85\green85\blue85;\red255\green255\blue255;} \deftab720 \pard\pardeftab720\sl400\partightenfactor0 \f0\fs24 \cf2 \cb3 \expnd0\expndtw0\kerning0 \outl0\strokewidth0 \strokec2 }