Gör din egen pormask dödare

Thu, 20 June, 2013 11.23

Jag tror inte att det är någon som har missat det omtalade acnekiller som syns överallt typ?! Jag har köpt den och provat den, helt ok, men inget jag rekommenderar att köpa.

För er som missat detta är det alltså en ansiksmask som stelnar på huden, denna tvättas inte bort utan är en pull off mask, det vill säga att du drar av den när den stelnat. På så sätt drar du mer dina porer och får en sametslen hud. Dina finnar försvinner inte, men din orena hud som påverkar uppkomsten av finnar dras bort. Måste dock tillägga att denna "behandling" faktiskt gör ont! Även på mig som efter jag blev sjuk Ivar dålig känsel i hela kroppen. Men vill man vara fin får man lida pin ;)

Jag rekommenderar er att endast lägga denna mask på näsa, haka och panna!

Men varför betala dyra pengar för något som du faktiskt inte vet vad det innehåller? 

Gör din egen istället! Billigt och enkelt! 

Ingredienser:

1 msk gellantin pulver (funkar att ta ett gellantin blad också, men är krångligare)

1,5 msk mjölk


Blanda dessa och värm i micron 15 sekunder. Applicera sedan direkt på ansiktet innan det stelnar. Men känn först så det inte är för varmt :)


Och hur du lägger masken på bästa sätt är bara att följa mallen jag gjort, enda skillnaden är att du väntar inte 15 min, utan tills masken har stelnat riktigt. Klicka här för mallen :)Ehm, ja, bilden bjuder jag på. Skickade denna till min bror när vår mormor dog för att muntra upp honom. Inte så vacker, men ett gott skratt, eller hur ;)* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Hej på er!

GLÖM INTE ATT FÖLJA MIG PÅ BLOGLOVIN FÖR SE SENASTE UPPDATERINGARNA! KLICKA PÅ KNAPPEN LÄNGRE NER :D

I den här bloggen kommer ni få veta allt inom skönhet av en utbildad makeupspecialist och hudvårdsspecialist.
Ni kommer få tips och trix och kan alltid höra av er till mig för frågor till:
zandra_brodd@hotmail.comLogga in


Instagram @sandrabrodd
Follow @sandrabrodd at instagram.com

Follow on Bloglovin

{\rtf1\ansi\ansicpg1252 {\fonttbl\f0\fmodern\fcharset0 Courier;} {\colortbl;\red255\green255\blue255;\red85\green85\blue85;\red255\green255\blue255;} \deftab720 \pard\pardeftab720\sl400\partightenfactor0 \f0\fs24 \cf2 \cb3 \expnd0\expndtw0\kerning0 \outl0\strokewidth0 \strokec2 }