I min sommar-necessär

Tue, 16 July, 2013 22.01

Vet inte om det bara är jag, men jag tycker det är så himla spännande att få höra vad andra makeupartister packar ner i sina egna semester-necessärer. :) Eftersom många liksom jag väljer att inte ha så mycket makeup på sig på sommaren  men ändå vill vara sitt snyggaste jag, så blir det ju oftast så att de produkter man har med sig verkligen är sådana som man känner att man knappt klarar sig utan. Jag vill därför mena att de här tipsen är de ultimata produkttipsen - haha!

Så nu undrar jag vad ni har i era necessärer? Så himla nyfiken. Kommentera gärna eller länka till egna inlägg där ni beslriver egna egna favoriter. Jag vill sååå gärna få era tips!!


5 makeup-produkter jag har med i min semester-necessär:


Ögonbrynsskugga , Make Up Store
(egentligen en ögonskugga)

Ögonfransuppböjare

Smashbox Bronze Lights


Sephora smoothing & brightening concealer

Kevin Aucoin Candlelight
(lyster till kindben)


Några andra produkter jag har med mig:

Moroccanoil, hårolja. Supermjuk och glansigt hår. Ogillar egentligen att ha silikon i håret men ibland kan jag inte låta bli för det blir ju så fiiiint!

The body shops Honey Bronze, kroppsskimmer för att ta fram den nya solbrännan och se lite extra snygg ut. Första gången jag testat just denna och den var väldigt bra!

The body shops pepparmint spray Svalkar verkligen fötterna när man behöver och fungerar också som en "fotdeo".

Trasselborsten, för att reda ut håret efter bad i saltvatten är denna borste så himla bra.

Dermalogica, Active moist. Bästa ansiktskrämen. Kör egentligen hela serien nuy. Har haft Akademiklinikens egna förr som också är superbra men nu har jag hittat perfekta serien för just min hy. Jag har normal hy men får lätt kvisslor och porer och denna är den enda som verkligen har hjälpt mig. Rekommenderar varmt! Skincity.se kan man göra tester samt bifoga bild på sin hy och sedan så svarar deras hudterapeuter på mailen med den serie och produker som de tror fungerar bäst för en. Supersmidigt!

Body butter, papaya Har ju berättat om min kärlek till dessa förut men bli riktigt mjuka och vackert glänsande ben av kroppssmören. Och så doftar det ju så gott. :)

PIncetten Behöver jag ju inte förklara varför, men pincetten klarar jag mig knappt utan på sommaren. Till allt från att plocka ögonbryn till att ta bort trästickor som man råkat få under foten när man hoppat runt på trä-verandan.

Nagellack Fräscha ljusa och lättskötta sommarnaglar. Hann inte gör shelllack som jag planerat så detta fich bli näst bästa lösningen.
Trevlig semester alla!! :)* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

MakeupKonstnär & KonstnärLogga in