Smörigt värre!

Thu, 20 June, 2013 12.17

Såg att thebodyshop.se rear ut BodyButter så var ju tvungen att köpa några (de är ju rätt dyra annars). Jag ÄLSKAR dem verkligen! Många andra har kroppsmör i sitt sortiment men ingen av de jag testat kommer ens i närheten av dessa. På sommaren har jag papaya för normal hud och vintern har jag en för normal till torr eller för torr. De doftar ljuvligt och gör en mjuk som inget annat!


Smöriga extratips

Använd på plåtning eller inspelning
Smörj in eller be din modell/klient smöra in sig med en fetare bodybutter, exempelvis Blåbär (som är för torr hud), så blir det en superfin lyster i huden. Väldigt snyggt på bilder!

Använd i badet
Ta 1 matsked bodybutter och låt det lösa upp sig genom att hålla det under blandaren när du tappar upp badet.  Blir som en blandning av badolja och mjölkbad och är härligt mjukgörande.

Gravida magar

Kroppsmöret med kakaosmör är jättebra att smörja in växande magar med varje dag. Denna är inte på rean men när det kommer till att minska risken för många bristningar såkan det ju vara värt några extra slantar. Finns även i ett smidigt stickformat som smälter in i huden när man drar på det.* Obligatoriska fält

Thu, 20 June, 2013 15.06
Tessi
älskar bodyshops smör! Vad kostar dem på rean?
Thu, 20 June, 2013 15.10
Paula .
Hej! :) Tror det var 85kr, men du hittar priserna i länken. Allt gott/ Paula

ANNONS
Till bloggens startsida

MakeupKonstnär & KonstnärLogga in