Fredagsmakeupen

Fri, 21 March, 2014 16.00

Kvällens snabbsotning med gröna nyanser

 

(Tog bild med mobilkameran så inte den bästa bilden)


Produkterna jag använde var från:


Penslarna jag använde var: 

som finns att köpa på


1. Jag la concealer över hela ögonlocket som primer. Använde fingrarna eftersom det var på mig själv. :)

Pensel, finger

Produkt, Cover all mix2. Tog basskuggan och la över hela locket och upp mot ögonbrynen. Den fixerar concealern, gör så att allt kommer hålla längre samt fungerar sedan som higlighter under ögonbrynet. 

Pensel, Sigma Blending - E25  


Produkt, Microshadow Vanilla


3. Sedan tog jag min blendingpensel från Sigma (tapered) och applicerade Makeup Up Stores Blush i nyansen Sand, som jag har blivit helt förälskad i. Den är så himla fin och härligt pigmenterad. Kör den både som skugga och rouge och den är faktiskt en av de bästa rougen jag testat.


Produkt, Makeup Up Store Blush Sand

Pensel, Sigma Tapered Blending Sigma PRO Brush - E35

Sigma Beauty4. Sedan blötte jag penseln i Fix (går bra med ögondroppar eller faktiskt lite vatten) och tog jag min svarta skugga och la på från ögonfransraden och upp mot globlinjen/vecket. Valde att göra en skarp kant i vecket för denna look. Tycker det blir rätt läckert att göra så när man sedan bryter av med en annan nyans från veck och uppåt, i detta fall alltså den varmbruna tonen från steg 3. Suddade även denna under ögonen, från yttre kant och innåt.

Produkt, Make up Store Microshadow Pollution

Pensel, Large Shader - E60


5. Blötte sedan min pensel för att få rikligt med färg och låta färgen bli mer intensiv. La sedan på den gröna färgen på mitten av ögat och ovanpå den svarta skugga. Den svarta under gör att den gröna färgen får ett finare djup eftersom det svarta tränger i genom. La denna även under ögonen. Suddade över det svarta samt med blöt skugga la jag mer intensivt mot inre kanterna av ögonen för att ska en diagonal med färg och högsta punkt av ögonbrynen (dock ej ögonvrån).


Produkt, Make Up Store Cybershadow JellyPenslar, Sigma Eye Shading - E55


6. La lite ljus shimmer skugga i ögonvrån för att öppna upp göonen lite mer och få till den där sista touchen. Svepte även den välidigt lätt över basskuggan under ögonbrynet.

Produkter, Make Up Store Eyedust

Penslar, Sigma  Tapered Blending - E40


7. Fyllde i mina ögonbryn med en puderfärg. Ljusare innefrån och mörkare färg utåt mot kanterna. 

Produkter, Tri Brow

Penslar, Sigma Small Angle Brush - E65


8. Avslutade med mascara och ett glas vin. Trevlig fredag allihopa! :)
ANNONS

MakeupKonstnär & KonstnärLogga in